Alina Mariş, Regina Genelor din România: Absolut orice femeie este frumoasă, văzută din unghiul şi din lumina potrivită

Ochii sunt consideraţi în toate culturile istorice şi contemporane, de pe tot mapamondul, veritabile porţi ale sufletului. Alina Mariş şi-a descoperit timpuriu menirea: cea de a înfrumuseţa aceste „porţi'. Într-un mod dedicat, profesionist, analitic, studiat, creativ, inventiv şi, mai ales, pasionat. Şi s-a dus menirea la următorul nivel, atunci când s-a înscris la cursurile celei mai prestigioase academii de lash din lume, după care a ales să îşi împărtăşească din vasta experienţă şi altor persoane interesate să dezvolte arta frumosului. În luna august a anului 2021, Alina a primit la nivel naţional recunoaşterea supremă a valorii şi a profesionalismului său, fiind aleasă Regina Genelor din România.

O onoare pentru mine a fost acea validare publică, pe scară naţională, a faptul că tot drumul ultimilor ani, dincolo de greutăţile şi provocările aferente, a fost unul corect, asumat, înţelept ales, şi mai ales – că s-a desfăşurat sub cele mai bune auspicii. Am învăţat de la cei mai buni şi am avut şansa de a deveni unul dintre cei mai buni. Dincolo de entuziasmul natural al unei asemenea recunoaşteri, dincolo de faptul că văd în oglindă cea mai bună versiune a mea, sunt conştientă că adevăratul spectacol al vieţii şi al frumuseţii din spatele unor gene adecvat alese abia acum începe. Mă aflu pe un vârf de munte, sunt pe Everest. Vreau, pot şi ştiu să mă menţin aici.', spune Alina Mariş, lash artist, trainer internațional și fondatoare Alina Mariş Academy.

Femeia contemporană s-a adaptat tehnologiilor şi tehnicilor de înfrumuseţare personală, şi-a recâştigat respectul de sine, dreptul de a se simţi frumoasă şi apreciată. Problema timpului liber limitat, însă, a făcut-o pe aceasta să se orienteze către moduri rapide de accentuare ale atuurilor şi ale fizionomiei. În acest context, existenţa unui profesionist certificat, dar şi a folosirii unor elemente şi produse premium, garantează nu doar calitatea sau eficienţa intervenţiei, ci şi viteza acesteia.

„Absolut orice femeie este frumoasă, văzută din unghiul şi din lumina potrivită. Însă, dincolo de strălucirea interioară sau de factorul genetic, adevărata artă a frumosului, a stilului şi a eleganţei este accentuarea atuurilor. Iar ochii reprezintă acea pictură permanentă pe care o purtăm cu noi, şi care ne individualizează, înainte de orice. Pun mare preţ pe o abordare profesionistă, coroborată cu o viziune artistică, plecată de la studiul atent al liniilor feţei, astfel încât să lăsăm imaginaţia să se întrepătrundă cu creaţia. Tot mai multe femei doresc să îşi aplice extensii de gene, astfel că mă adaptez nevoilor lor şi să le ajut atentă şi implicată în tot acest proces, fie că unele doresc doar sa înveţe secretele acestuia. Extensiile de gene cu care lucrăm sunt net superioare produselor similare, standard, întâlnite în cadrul centrelor de profil din România. Folosim exclusiv o calitate premium, astfel că purtarea lor devine naturală, nefiind simţite în urma aplicării. Am lansat și o serie de cursuri, toate acreditate, prin care atât începătorii, cât si avansații, pot beneficia de o programă internațională fără cusur, dar și de multe ore de practică asistată de traineri certificaţi', mai spune Alina Mariş.

În cadrul academiei, clientele Alinei Mariş pot opta atât pentru servicii de extensii de gene 1D, 2D şi 3D, cât și pentru extensii de gene Mega Volume 6D-8D, Hollywood Volume 8D-12D, Kim Kardashian style, Eyeliner Effect și Colored Lashes. Mai multe detalii pe www.alinamaris.ro 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial