Alina Eremia, infectată cu COVID-19. Cum se simte cântăreața în vârstă de 27 de ani: „Aveam o bronșită”

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că e infectată cu coronavirus. Testul a ieșit pozitiv, așa că următoarea perioadă o va petrece în izolare. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alina Eremia a anunțat că se simte bine, că are o formă ușoară. „Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de 2 săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iar virusul', a spus Alina Eremia pe Instagram.

„Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră', a mai precizat artista în mediul online.

Alina Eremia, siluetă de fotomodel

Ca orice cântăreață care se respectă, Alina are mare grijă de felul în care arată, iar pentru asta face toate eforturile necesare. Chiar dacă admiratorii poate au altă impresie despre ea, se pare că nu e ușor să fii vedetă, iar pentru a arăta așa cum își dorește, Alina Eremia se abține de la multe feluri de mâncare.

În cadrul unui interviu pentru revista Avantaje, Alina Eremia a dezvăluit care este regimul alimentar care o ajută să se mențină în formă. De asemenea, cântăreața a subliniat și faptul că are unele pofte culinare ca tot omul, sunt câteva alimente pe care nu consumă niciodată. „Cred că sunt mai multe secrete. Cred că este vorba și despre faptul că sunt o persoană pozitivă. E un detaliu important, că vorba aia, detaliile fac diferența. Sunt o persoană pozitivă, îmi place să văd partea plină a paharului, dar am foarte mare grijă la alimentație într-adevăr, pentru că ești ceea ce mănânci.

Mie îmi place să am un corp armonios, să am un aspect al pielii frumos și contează foarte mult regimul alimentar. Fac și sport pentru că sunt o persoană activă și n-am stare, trebuie să consum cumva energia aia și prefer să o consum într-un fel constructiv și să merg la sală. Cam astea ar fi secretele de bază. Dar și iubirea te face să fii frumos și să arăți bine. În trecut am încercat mai multe diete, nu doar una, dar toate au avut cumva efect pe termen scurt, urmând să pun la loc kilogramele pe care le-am topit.

Nu ăsta este secretul. Trebuie să ai un regim alimentar constant, bine pus la punct, echilibrat, doar așa poți să te menții la o greutate dorită. Și atunci la mine nu e vorba de diete sau de un regim alimentar, pe care îl țin într-o anumită perioadă, doar pentru a arăta bine, pentru un eveniment anume. Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv,’ a povestit Alina Eremia, pentru Revista Avantaje.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete