Alexis Bledel și Vincent Kartheiser divorțează după 8 ani de căsnicie

Alexis Bledel, în vârstă de 40 de ani, cunoscută mai ales pentru rolul lui Rory Gilmore din serialul Gilmore Girls, și Vincent Kartheiser, în vârstă de 43 de ani, au divorțat după 8 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în 2012, în timp ce filmau Mad Men.

În serial, Kartheiser a jucat rolul unui director de publicitate Pete Campbell, iar Alexis Bledel a apărut într-un scurt rol recurent ca Beth Dawes, o femeie cu care a avut o aventură. Us Weekly a relatat că Bledel și Kartheiser au început să se întâlnească în același an.

„Am fost complet profesioniști', a spus Kartheiser pentru E! Stiri . „Nu ne-am văzut niciodată afară. Nu a fost nimic, a fost doar muncă.'

De atunci, cei doi au menținut o relație discretă, având puține apariții publice și comentarii unul despre celălalt în presă. Vorbind cu Vulture în 2014 despre „cele mai importante lucruri din viața mea”, Kartheiser a spus:

„Dacă le împărtășesc cu lumea și deschid acea ușă către furia lor bolnăviciosă pe care trebuie să o scoată afară sau către iubirea lor pe care vor să o afișeze, asta o diminuează. Îi face mai ieftini, îi slăbește”.

Cei doi actori s-au logodit în 2013 și s-au căsătorit în Ojai, California, în 2014. Un an mai târziu s-a născut fiul lor, după ce au ținut secretă sarcina și nașterea. Colegul din Gilmore Girls al lui Bledel, Scott Patterson, a fost primul care a dezvăluit vestea, spunând în 2016 pentru Glamour că Alexis era „proaspătă mămică mândră”.

profimedia-0094886917SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Un reprezentant al actriței a confirmat că soțul ei a depus cererea de divorț la un tribunal din New York la începutul acestei luni. Niciunul dintre ei nu au oferit alte comentarii în acest moment.

Bledel, cunoscută pentru rolul Rory Gilmore din „Gilmore Girls', a câștigat primul ei Emmy în 2017 pentru interpretarea lui Ofglen în „The Handmaid’s Tale'. Kartheiser a primit șase nominalizări la Screen Actors Guild Award, inclusiv două victorii, pentru interpretarea sa din distribuția „Mad Men'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete