Alexandru Arșinel, acuzat că avea o pensie de lux după zeci de ani în actorie: „Câteodată regret că nu m-am dus odată cu Stela…”

Alexandru Arșinel, care s-a stins din viață ieri, 29 septembrie, la un spital din București, a fost acuzat în urmă cu mai bine de un an că e „pensionar de lux', scrie Fanatik.

În februarie 2021, în plină pandemie, Alexandru Arșinel era apăsat de gânduri. Îl nemulțumea faptul că unii îl arătau cu degetul pentru veniturile pe care le alea. Pe atunci, el îi simțea mai mult ca niciodată lipsa bunei sale prietene și colege, Stela Popescu, peste a cărei pierdere nu a reușit niciodată să treacă cu adevărat. „Câteodată regret că nu m-am dus odată cu Stela… ', mărturisea artistul.

Referitor la veniturile sale, la pensia în valoare de 9000 de lei, el spunea că o merită din plin, având în vedere că și-a început cariera încă din anul 1957. „Probabil că le reușește ceva dacă încearcă să nu respecte un om la o anumită vârstă și munca unui om de peste 80 de ani. Eu ce să le fac, să mă iau cu ei în colț, să mă pun la mintea lor șubredă? (n.r. referire la cei care au scris că Alexandru Arșinel este pensionar de lux , pentru că încasează lunar 9.000 de lei)', spunea Alexandru Arșinel, pentru fanatik.ro

Era internat în spital

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani. Actorul era internat la Spitalul Universitar, însă de foarte multă vreme acesta avea probleme grave de sănătate. Fiul său a confirmat vestea tristă.

„Da, este adevărat, a declarat Bogdan Arșinel pentru Fanatik.

Alexandru Arșinel a fost internat în spital de fiii săi în urmă cu câteva săptămâni. Medicii au făcut atunci câteva declarații despre starea sa de sănătate. „Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat, a transmis într-un comunicat, unitatea medicală. În urma investigațiilor, medicii au decis să-l mute la Terapie Intensivă pentru a-l monitoriza mai atent având în vedere istoricul medical.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete