Alexandra Ungureanu, despre Connect-R: „Îmi place mai mult de tine acum!”

Alexandra Ungureanu și Connect-R sunt două dintre numele cunoscute din industria muzicală românească. Pe cei doi îi leagă o prietenie longevivă. În cadrul unei emisiuni, cei doi au cântat împreună și și-au făcut tot felul de declarații.

Alexandra Ungureanu și Connect-R au participat în cadrul aceleiași ediții a reality-show-ului „Asia Express'. În plus, îi unește pasiunea pentru muzică și o prietenie de mai mulți ani.

Invitat în cadrul emisiunii online Duet cu Alexandra, cei doi și-au făcut pe tot parcursul emisiunii complimente și au arătat cât de bine li se potrivesc vocile.

„Tu ești ca vinul. Te maturizezi, arăți tot mai bine, cânți tot mai bine. Mie-mi place mai mult de tine acum decât când te-ai lansat', i-a mărturisit Alexandra. Când Connect-R i-a răspuns, „și mie!', Alexandra a vrut să știe exact, „de mine sau de tine?'. Și-a venit astfel rândul lui Connect-R să întoarcă artistei complimentul.

„Mi se pare că ești mult mai dezinvoltă, mai free. Înainte cântai bine, dar erai untouchable. Nici nu vorbește, nici nu schițează nimic. Dar tu erai timidă', a zis el.

„Băi, cât am ținut cu tine acolo!', „M-ai votat?', „Da, normal!', „Bine, nu-ți cer telefonul să mă uit în mesaje'. Erai cea mai elegantă, educată, sensibilă și fină.

Mamei i se spune „generalul'

Cei doi au discutat și despre relația cu mamele lor, prilej cu care Connect-R a povestit cu mama lui nu pupă niciodată, nu îmbrățișează, în schimb, „jertfă până la capăt'. Iar Alexandra nu a ratat ocazia de a face încă un compliment: „uite ce treabă bună a făcut', arătând spre Connect-R.

Și nu în cele din urmă, artistul s-a arătat surprins de asemănarea artistei cu Shania Twain: „cum semeni atât de tare? E incredibil!'. „Nu știu, sunt sora ei din România', a răspuns amuzată, având în vedere că nu este prima oară când i se spune asta'.

Citește și: Când începe Asia Express?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete