Alex Velea, despre cearta cu Cătălin Măruță. De la ce a pornit scandalul între cei doi: „A atacat-o pe nevastă-mea”

Alex Velea și Cătălin Măruță nu mai vorbesc. Cântărețul a fost profund deranjat de o declarație făcută de prezentator chiar în timpul unei emisiuni, ceea ce a condus la decizia lui Velea de a nu mai vorbi cu vedeta PRO TV.

La momentul respectiv, Alex Velea a declarat că Cătălin Măruță pare să aibă intenția de a-i pune pe el și pe frumoasa Antonia într-o lumină proastă. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul și a determinat decizia lui Velea de a rupe orice legătură cu prezentatorul TV, pe care îl considera un apropiat și un membru al familiei sale.

„Măruță, pentru rating, a făcut tot ce a făcut. A vrut să le arate șefilor lui că mai poate face rating, de aceea a invitat în emisiune oameni care să vorbească despre mine. Și, chiar dacă noi ne știm din 2005, din 2006, ceea ce a făcut este un lucru care nu se face. A atacat-o pe nevastă-mea, iar acest lucru nu se face. Dar eu nu m-am născut la 8 ani, ca Măruță! Am șapte înainte, de acasă', a spus Alex Velea pentru Fanatik în urmă cu mai mult timp.

Din păcate, această ruptură va afecta și o posibilă colaborare între iubitul Antoniei și Andra. Cei doi artiști au fost buni prieteni de mulți ani, însă totul s-a terminat brusc cu aproape doi ani în urmă. Motivul acestei rupturi a fost o declarație pe care Cătălin Măruță ar fi făcut-o în timpul unei emisiuni, în care a vorbit în mod neplăcut despre Antonia, partenera lui Alex Velea, în fața mai multor invitați prezenți.

Chiar dacă nu mai are o relație bună cu Cătălin Măruță, artistul are numai cuvinte de laudă la adresa Andrei, despre care spune că este o cântăreață foarte talentată. „Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot. Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place,  îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie', a mai spus logodnicul Antoniei.

antonia-si-alex-velea-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete