Alec Baldwin, apariție neașteptată pe covorul roșu. Cine l-a însoțit?

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria Baldwin, și-au luat cei șapte copii cu ei la cea de-a 31-a ediție a Festivalului Internațional de Film din Hamptons, care a avut loc joi, 5 octombrie.

Cuplul a reușit cumva să îi convingă pe toți copiii lor să pozeze pentru fotografi. Hilaria, în vârstă de 39 de ani, a stat în genunchi, ținând-o în brațe pe cea mai mică dintre copii, Ilaria, în vârstă de 1 an, în timp ce Alec, în vârstă de 65 de ani, a stat în picioare cu restul copiilor lor: Carmen, 10 ani, Rafael, 8 ani, Leonardo,7 ani, Romeo, 5 ani, Eduardo, 3 ani, și Maria Lucia, 2 ani.

Luna trecută, întreaga familie a pozat pentru o fotografie informală în timpul unei ieșiri în Greenwich Village.

„Gașca din New York…”, a scris actorul din „It’s Complicated” în legenda fotografiei, care îi arată pe el și pe Hilaria zâmbind alături de copiii lor.

for Hamptons Film Festival (14139769n) Hilaria Baldwin and Alec Baldwin during the ChairmanŐs Reception 31st Annual Hamptons International Film Festival, East Hampton, New York, USA – 07 Oct 2023,Image: 811854646, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Alec este, de asemenea, tatăl fiicei Ireland, în vârstă de 27 de ani, pe care o împarte cu fosta soție Kim Basinger. Fostul cuplu a fost căsătorit din 1993 până în 2002.

Ireland l-a făcut pe actorul din “Părinți beți” bunic în acest an, odată cu nașterea fiicei sale, Holland, pe care o are împreună cu partenerul Andre Allen Anjos, cunoscut și sub numele de RAC, scrie Page Six.

Alec și Hilaria, care s-au căsătorit în iunie 2012, au glumit recent pe seama extinderii familiei lor deja numeroase, într-o postare de celebrare a celei de-a 11-a aniversări a căsătoriei lor.

„La mulți ani de la a 11-a aniversare, Jack”, a scris instructorul de yoga în dreptul unei fotografii făcute cu cei doi pe platoul de filmare al serialului „30 Rock”, în care Alec a jucat rolul lui Jack Donaghy.

“Înainte de copii, te vizitam pe scena „30 Rock' și îți făceam farse cu acel dulap ascuns în spate. Nu aveai pantaloni… apoi am avut 7 copii. ei bine, iată pentru încă 11… ani… poate și copii… cu siguranță pisici”, a glumit ea.

“18 copii? 18? Asta nu e o echipă de baseball. E un meci de baseball!!!”, a comentat tatăl a opt copii, mai scrie sursa citată anterior.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete