Al Pacino, reîntâlnire emoționantă cu fosta iubită cu care s-a gândit cândva să se căsătorească: „Niciodată nu am spus niciodată”

Al Pacino s-a întâlnit recent cu o fostă iubită cu care a vrut să se căsătorească în trecut. La 82 de ani, actorul nu este încă căsătorit, iar această poveste ridică întrebări despre a doua șansă și despre puterea durabilă a iubirii, care va captiva cu siguranță atenția comunității de fani ai actorului.

Într-un moment emoționant, vedeta de la Hollywood, Al Pacino, a fost surprins încercând să meargă prin ploaia torențială pentru a ajunge la fosta sa iubită, Lucila Sola, pentru o întâlnire la prânz în Beverly Hills. Aceasta îl proteja de ploaie cu o umbrelă și actorul în vârstă de 82 de ani s-a sprijinit de ea în timp ce se îndreptau spre o mașină care îi aștepta.

Îmbrăcată într-o haină de leopard uimitoare, Lucila Sola a atras privirile curioșilor în timp ce îl însoțea pe fostul ei iubit, Pacino, îmbrăcat în negru și cu părul ciufulit, prin ploaia din Beverly Hills. Sola, mama vedetei în plină creștere Camila Morrone, a fost recent în atenția presei când relația de 4 ani a lui Morrone cu Leonardo DiCaprio, prieten apropiat al lui Pacino, s-a încheiat anul trecut.

*EXCLUSIVE* Al Pacino braves the rain to visit his ex-girlfriend Lucila Sola for lunch at her homeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Al Pacino și Lucila Sola, relație surprinzătoare după 7 ani de la despărțire

În ciuda unui început promițător al relației lor, Sola și Pacino s-au despărțit după ce au fost împreună timp de 4 ani. Dar au rămas apropiați!

„Sunt apropiați, dar nu a fost menit să fie”, susține o sursă, potrivit Bright Side. Pacino a trăit timp de 8 decenii fără să se căsătorească, dar au existat zvonuri despre un posibil mariaj al fostului cuplu.

„Niciodată nu spun niciodată. Este posibil”, a declarat actorul premiat cu Oscar. Cu toate acestea, lucrurile nu au culminat cu schimbul de jurăminte de nuntă.

Deși era evident pentru cuplu că erau incompatibili, au reușit să păstreze legătura, chiar și la 7 ani de la despărțire. Pacino a demonstrat că relațiile nu sunt definite de vârstă, ci de lecțiile pe care le învață de la persoanele pe care le întâlnește.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete