Al Bano, amenințat de amantul Rominei Power. Ce a mesaj ciudat i-a transmis acesta?

În lumea muzicii nu a existat, probabil, nici un alt cuplu mai cunoscut și mai iubit decât cel format din Al Bano și Romina Power. Deși lumea vedea în ei etalonul căsniciei perfecte, ei au divorțat în 1999, la capătul unui mariaj ce a durat aproape trei decenii, și au rupt orice colaborare muzicală.

După dispariţia misterioară a fiicei lor Ylenia, în 1994, relația dintre cei doi s-a răcit treptat, Al Bano învinuind-o pe soția sa pentru că ar fi tolerat comportamentul fetei și anturajul din care aceasta făcea parte. Apoi a venit trădarea Rominei, care și-a găsit refugiul în brațele chipeșului actor italian Lorenzo Crespi, care era cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

„Sunt chinuită încă de remuşcări. Soţul meu a aflat despre infidelitatea mea în cel mai rău mod cu putință”, recunoştea Romina după câţiva ani de la separare, fără să ofere alte detalii. Ulterior, s-a aflat că Al Bano i-ar fi prins în flagrant pe cei doi amanți, însă, cumva, el a reușit să treacă peste acel episod și a iertat-o pe fosta soție, mai ales după ce aceasta și-a mărturisit în lacrimi infidelitatea.

*EXCLUSIVE* **STRICTLY NOT AVAILABLE FOR WEB USAGE UNTIL THURSDAY 13TH FEBRUARY AT 8AM** Italian pop music duo Albano Carrisi and Romina Power at SanremoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În schimb, după cum scrie Ok Magazine, Crespi nu poate uita idila pe care a trăit-o alături de cântăreață în anul 1996, pe platourile de filmare ale peliculei „Întoarcerea lui Sandokan', și a transmis un mesaj enigmatic prin care readuce în actualitate scandalul care a ținut prima pagină a ziarelor de scandal și a revistelor mondene de pretutindeni în urmă cu 25 de ani.

Acesta a publicat un mesaj enigmatic care îl viza pe Al Bano. „1996: ziarele îmi oferă 30.000 de euro pe fotografie, şi am zeci. Dar, nu vreau nimic, doar adevărul', scria Lorenzo în respectivul mesaj. „Îmi doresc ca adevărul să iasă la suprafaţă. Am fost singurul care a readus bucuria şi zâmbetul pe faţa aceea frumoasă. Cineva te minte de ani de zile, de mulţi ani. Să începem de aici.

Mesajul actorului are însă o continuare cu tentă amenințătoare. „Este inutil ca prietenii tăi, ziariștii, să mă sune. Fii om şi cere scuze publice familiei mele pentru acele apeluri pe care le-ai făcut cu mult timp în urmă. Nu-mi pasă de mine, dar îţi cer să îi ceri scuze mamei şi uit totul', mai scrie actorul în acel mesaj, care a fost însoțit și de două fotografii compromițătoare din perioada în care se iubea cu Romina.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete