Află ce face Andreea Berecleanu în prezent, în emisiunea lui Fuego, la TVR2

Află ce face Andreea Berecleanu în prezent, în emisiunea lui Fuego, la TVR2

V-ați întrebat ce face celebra prezentatoare Andreea Berecleanu de când s-a retras de la Antena 1? Ei bine, veți afla asta duminică, de la ora 15.00, la TVR 2. Andreea Berecleanu are surprize inedite și ne va povesti despre statutul presei de azi, despre prietenia ei cu actorul Costel Constantin și despre vremurile actuale.

Totodată aveți parte de calitate și de povești interesante. Invitații lui Paul Surugiu au performanțe și au reușit să se impună, în ani, în domeniile lor. Astfel, vom aduce un omagiu minunatei Anca Parghel alături de Irina Sârbu, care este un artist polivalent, capabil de a face multe improvizații. Irina nu vine singură, ci alături de fiica ei, Ana Parghel, care este chiar nepoata celebrei artiste. Cele două vor cânta și vor avea momente de colecție alături de band-ul emisiunii! Îndrăgita Emilia Ghinescu ne aduce cântecul său popular, ne vorbește despre familie și despre noua ei profesia, aceea de psiholog criminalist, având și-un duet special alături de Paul Surugiu.

O apariție rară la televizor este Andreea Voica. Artista iubită de folclor autentic din Banat, o formidabilă doinitoare vine alături de soțul ei, instrumentistul Deian Galetin. Ei ne vor povesti despre povestea lor de dragoste, despre succes, despre folclor, dar și despre felul în care Andreea a evoluat în ani, ajungând la celebritatea mamei sale, Nicoleta Voica. Au și daruri muzicale, iar Andreea a pregătit împreună cu Fuego un duet de muzică ușoară!

Tot duminică îl vom celebra pe marele actor Costel Constantin, unul dintre mohicanii scenei, parte din generația de aur. Ziua de naștere a acestuia va fi curând și vom povesti despre artă, noi proiecte și despre poezie, maestrul pregătind împreună cu Fuego un moment de zile mari. Iosif Ciunterei face iar un popas pe drumurile patriei și ne prezintă detalii despre un meșteșugit interesant și anume cusutul de mărgele, prezentat de două artiste, Alina și Genuca Ceuca. De asemenea, băieții de la Supermarket sunt alături de noi, la fel ca și baletul condus de Florin Mariș, care a pregătit momente speciale alături de Paul Surugiu Fuego!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial