Aer sănătos, viață sănătoasă – cu dispozitivul de măsurare a calității aerului Hama “Safe”

Ținem o dietă sănătoasă si echilibrată, ne abținem de la consumul de zahăr și alcool, facem sport. Ceea ce uităm adesea este că ne petrecem cea mai mare parte a timpului în interior. Clima interioară joacă un rol considerabil în sănătatea și bunăstarea noastră. Echilibrul dintre concentrațiile de oxigen și CO2, precum și temperatura și umiditatea sunt la fel de importante în birou, ca și în spațiile noastre de locuit. Dar de unde știm dacă calitatea aerului din interior este în parametrii normali? Toată lumea simte lucrurile în mod diferit. Nu vă bazați pe sentimentele personale, lăsați-vă ghidat de date corecte, așa cum ne furnizează dispozitivul nostru de măsurare a calității aerului Hama „Safe'.

Temperatura și umiditatea au, de asemenea, efecte asupra stării noastre de bine, a concentrării și a comportamentului în timpul somnului. Apartaul de masurare a calitatii aerului afișează temperatura și umiditatea pe ecranul său de dimensiuni generoase, ușor de citit. Dacă aerul este prea uscat sau prea umed, ești avertizat și poți lua rapid măsuri: aerisiți sau încălziți camera, puneți un recipient cu apă sau folosiți un umidificator.

Cu dimensiunile sale compacte și un aspect discret, aparatul poate funcționa cu baterii astfel încât poate fi folosit oriunde în casă. Bateria ține până la 3,5 ore fără alimentare, puterea rămasă a bateriei fiind afișată pe ecranul aparatului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial