Adina Alberts face noi dezvăluiri despre sora ei, care e măicuță la o mănăstire de lângă Sibiu: „Puterea rugăciunii ei este reală”

Adina Alberts are o poveste de viață impresionantă. Sora ei mai mică, Daniela, a ales viața monahală, decizie ce a venit ca un șoc peste întreaga familie. Cele două surori țin legătura, ba chiar se ajută la nevoie.

Adina Alberts a atras atenția publicului cu noile dezvăluiri despre sora sa, Daniela, care a ales să devină călugăriță acum aproximativ 27 de ani. Într-un interviu acordat televiziunii Realitatea Plus, medicul a vorbit despre sora ei, despre decizia acesteia de a deveni măicuță.

„Eu am două surori, o soră care este mai mare decât mine. Este din prima căsătorie a mamei mele, sunt 12 ani diferență între noi, și sora mai mică decât mine cu doi ani care este măicuță, după ce a terminat Facultatea de Fizică la Măgurele și doi ani de Cibernetică la ASE', a explicat ea.

Și a continuat, spunând că Daniela, cu doi ani mai tânără decât Adina ea, a parcurs un drum academic impresionant, absolvind Facultatea de Fizică de la Măgurele și urmând apoi doi ani de studii în Cibernetică la ASE. Cu toate acestea, a ales să renunțe la cariera sa pentru a se dedica vieții monahale. „A hotărât să meargă pe drumul ăsta, sunt 25 de ani de atunci, de când a făcut această alegere. Greu de înțeles, eram foarte tinere.

Ne-a marcat pe toți, dar timpul le rezolvă și ce a contat cel mai mult a fost că am înțeles că asta e menirea ei, am văzut-o oarecum echilibrată și împăcată cu alegerea făcută și, cel mai important lucru, puterea rugăciunii ei este reală, dacă îi ceri ajutorul, într-un sfert de oră îl simți. Lucrurile astea sunt reale, Dumnezeu este acolo'.

adina-alberts-sora-manastireSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Adina Alberts mărturisește că și ea a evoluat spiritual de-a lungul carierei sale în medicină și că a simțit prezența lui Dumnezeu în multe rânduri. I-a cerut ajutorul surorii sale mai ales când tatăl lor a avut probleme de sănătate.

„Eu am o profesie totuși, sunt chirurg, am operat enorm și au fost situații în care a existat un pericol, au fost situații în care am ridicat ochii de pe pacient și m-am uitat la icoana din sală… mereu am avut o icoană în cameră.

Au fost momente când am sunat-o pe sora mea, dar am implicat-o mai puțin în activitatea asta. Când am implicat-o pe ea, am implicat-o când tata a trecut prin hopurile de sănătate pe care le-a avut. Și acum 5 sau 6 ani din nou a avut o cumpănă.

Îmi amintesc că eram în spital cu mama și cu sora mea la telefon și am stat ore în șir ca tata să iasă din sala de operație, iar Dana, Daniela, așa o cheamă pe sora mea, îmi spunea: «Stați liniștite, Dumnezeu nu a decis să îl ia». Avea un text, niște încurajări și era atât de convinsă de ce spune, încât ne-a transferat și nouă această încredere și așa s-a și întâmplat. A avut dreptate 100%', a mai declarat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete