Adi Sînă recunoaște că face asta ori de câte ori are ocazia: „E o plăcere”

Adi Sînă este un nume greu în industria muzicală românească. Artistul de bucură de o carieră fantastică, reușind să intre în inimile oamenilor încă de la începutul anilor 2000 cu piesele pe care le compune. Soțul Ancăi Serea a dezvăluit recent care este mica sa plăcere de la care nu se abate și în patima căror vicii nu a căzut.

Adi Sînă este o prezență remarcabilă atunci când apare la vreun eveniment. Recent, acesta a oferit un scurt interviu în care a vorbit despre planurile sale de viitor, despre familie, dar și despre micile plăceri pe care le are atunci când este prezent la anumite întâlniri.

„Nu folosesc droguri, nu am folosit niciodată. Dacă suntem la o seară de degustare de vinuri, pot să zic că da, vinul roșu e o plăcere. Sunt pretențios, nu orice vin, dar un vin roșu bun este binevenit aproape întotdeauna. Un vin roșu poate să fie bun și vechi, poate să fie bun și nou. Nu prea am descoperit vinuri bune doar vechi, am descoperit vinuri bune și noi', a declarat Adi Sînă într-un interviu acordat celor de la EGO.

Deși este mulțumit de tot ce a realizat de-a lungul anilor, artistul a dezvăluit care este marea sa dorință:

„Sunt multe lucruri pe care nu am apucat să le fac în cariera mea și sunt foarte multe puncte pe care nu le-am atins, deși mi-a dat Dumnezeu o carieră superbă, așa că nu am de ce să îl supăr. Pot să zic că am făcut lucruri extraordinare în muzică, pe parcursul celor 20 și ceva de ani. Mi-am dorit întotdeauna un cântec de Billboard, nu l-am avut, dar nu este timpul pierdut. Eu încă sunt încrezător, încă lucrez pentru asta', a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete