Adevărul spus de Gina Pistol după ce a renunțat la contractul cu Antena 1: „A fost un pic cam prea mult pentru mine”

Gina Pistol nu mai apare de luni de zile pe micul ecran, a luat o pauză. Spunea că e obosită, că vrea să petreacă mai mult timp cu Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Acum, ea a venit cu noi explicații după ce a renunțat la „Chefi la cuțite' și la „America Express'.

„Am luat o pauză pentru că am avut o perioadă foarte grea în viața mea. Doar mamele mă pot înțelege. Pe lângă lăuzie, pe lângă două episoade de Covid făcute într-un an, pe lângă un burnout, am simțit că sănătatea mea fizică și psihică este mult mai importantă decât orice proiect din lumea asta.

Și familia mea are nevoie de mine să fiu sănătoasă. Nu doar la corp, ci la cap', a motivat Gina Pistol dispariția ei de pe micul ecran, pentru Ego.

Gina Pistol: „Am preferat să iau o pauză'

„Cele două proiecte din care eu am făcut parte sunt niște proiecte foarte grele și foarte solicitante. Când eram fără copil, după ce terminam un proiect, îmi puteam permite luxul de a avea o lună, două de liniște ca să mă adun, să-mi încarc bateriile.

Dar acum cu copilul eu nu-mi permit să îmi fie rău, nu îmi permit să trag un pui de somn oricând am eu chef sau să mă izolez două-trei zile de fiica mea, să mă adun eu. Că eu așa funcționez. Sunt un om care dă, care dăruiește, dar cu toate astea, simt că am nevoie de perioade ca să-mi încarc bateriile. A fost un pic cam prea mult pentru mine și am preferat să iau o pauză, să mă ocup de familie, să mă ocup de mine și cine știe', a mai adăugat Gina Pistol pentru aceeași sursă.

gina-pistol-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Pe viitor, Gina Pistol își dorește să revină în televiziune, vedeta așteaptă ofertă, însă nu știe sigur dacă în 2024 va fi prezent pe micul ecran, cu vreun show.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete