Adele, îndrăgostită de un prieten din copilărie. Cântăreața are planuri mari pentru viitor

Adele, îndrăgostită de un prieten din copilărie. Cântăreața are planuri mari pentru viitor

Se pare că Adele se bucură de o poveste de dragoste ce o ține secretă. Ea s-a îndrăgostit de un prieten din copilărie când s-a întors la Londra anul trecut. Noul cuplu pare a fi deschis ideii de a avea copii în viitor.

Adele s-ar fi îndrăgostit de un prieten din copilărie după despărțirea de fostul soț Simon Konecki. Cunoscuta cântăreață, în vârstă de 32 de ani, care are și un fiu cu fostul ei soț, s-ar fi apropiat de prietenul misterios anul trecut, iar povestea lor continuă să înflorească.

Vestea interesantă vine la scurt timp după ce s-a pronunțat divorțul de Simon la aproape doi ani după ce cuplul a anunțat că se despart în 2019.

În timp ce Adele pare să-și țină ascunsă noua poveste romantică, sursele au sugerat că noul cuplu nu se opune să aibă copii în viitor.

„Adele este îndrăgostită și, în timp ce dorește să-și păstreze secretă relația, nu își ascunde noua fericire de familie și prieteni', a declarat un insider pentru revista Closer.

„Povestea a luat naștere întâmplător în timp ce Adele se întorcea acasă la Londra anul trecut, după ce restricțiile impuse de pandemie s-au relaxat. Prietenia lor a luat o întorsătură neașteptată după o noapte de distracție, alături de prieteni comuni, când amândoi și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt. Având în vedere că aveau deja temelia unei prietenii, lucrurile au progresat rapid și amândoi sunt atât de fericiți', a mai adăugat sursa.

Adele are deja un fiu de opt ani, numit Angelo, dar se pare că nu se opune ideii de a avea mai mulți copii în viitor.

Din fericire, se pare că noul ei partener este pe aceeași lungime de undă.

„Adele nu a ascuns niciodată faptul că își dorește mai mulți copii și a spus că noul ei iubit gândește la fel', potrivit sursei.

La începutul lunii martie, Adele și Simon și-au finalizat divorțul la aproape doi ani după ce s-au despărțit. La momentul respectiv, s-a scris că fostul cuplu a avut o despărțire amiabilă și a optat pentru custodia comună a fiului lor, însă mediatorii au fost aduși din nou pentru a ajuta cuplul să-și împartă averea lor de 140 de milioane de lire sterline.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete