Adela Popescu: „Absolut toate mamele trec prin asta…”

Adela Popescu vorbește cu sinceritate despre provocările maternității, despre părțile frumoase și cele solicitante, mai ales când diferențele de vârstă dintre băieți sunt mici.

Cu trei băieți mici, viața nu este doar plină, ci și imprevizibilă. Săptămâna trecută, Adela Popescu a povestit despre cum au fost nevoiți să schimbe planurile de weekend și ea să rămână în București cu mezinul familiei.

Acesta trece printr-o perioadă de erupție dentară, ceea ce îl face să doarmă foarte puțin. Vedeta a povestit pe rețelele de socializare despre noua dinamică a familiei, când toți copiii vor să stea cu mama lor.

„Băiețelul acesta minunat, pentru că e în plină erupție dentară, se trezește foarte devreme. Impropriu spus se trezește', că de fapt nu prea se mai culcă. Deci nici eu. Ieeeiiii. Și Andrei are muci. Și când are muci vrea să doarmă în brațele mamei. Alexandru nu are nimic. Dar de ce frățiorii să doarmă cu mama și el nu. Și când se trezește plângând Adrian îl trezește și pe Andrei. Și readoarme greu, că nu prea poate să respire'

Adela Popescu: „În niciun caz să mă plâng'

Prin relatarea momentelor prin care trece familia ei, Adela Popescu vrea să arate că viața alături de copii mici este imprevizibilă pentru toți părinții, indiferent că sunt oameni obișnuiți sau vedete. Ea a detaliat, spunând că…

Sunt dăți când plec în altă cameră să îl alăptez pe bebeluș și de fiecare dată unul din ceilalți doi se trezește și mă strigă. Că baie. Sau că vreun vis urât. Și mă întorc în pat cu bebelușul în brațe pe mâna dreaptă, iar cu stânga îi mângâi pe cap până se liniștesc. În fine… ce voiam să spun cu asta? În niciun caz să mă plâng, că oricum nu ar ajuta pe nimeni, și apoi pentru că absolut toate mamele trec prin asta.
Voiam să vă spun doar că… sunt super super tare, nene! Și la fel și voi, cele mai tari din toată galaxia!'

Adela Popescu AdrianSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Facebook/Instagram

Citește și: Anca Lungu și soțul ei, în vizită de lucru în România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete