Actrița Judy Garland a avut o viață marcată de eșecul în dragoste

După o copilărie petrecută forțat în fața camerelor de filmat, regretata Judy Garland (n. 1922 – d. 1969) nu a avut mai mult noroc nici în dragoste.

Actrița Judy Garland a avut o viață marcată de eșecul în dragoste

Actrița a fost căsătorită de 5 ori. În 1941, la doar 19 ani, în ciuda rezistenței opuse de mama și de studioul ei, Judy s-a căsătorit cu compozitorul David Rose.

Și-au oficializat relația în Las Vegas, în secret. La scurt timp, Judy află că este însărcinată și, deși și-ar fi dorit să păstreze copilul, obligată de mamă și de manageri, suferă un avort.

A fost căsătorită cu doi bărbați homosexuali

Judy și David divorțează în 1944, iar, un an mai târziu, actrița se căsătorește cu regizorul Vincente Minnelli. Alături de acesta, Judy devine mamă pentru prima dată. Fosta pereche are o fiică, artista Liza Minnelli (74 de ani).

Judy și Vincente divorțează în 1951, bărbatul dovedindu-se a fi homosexual. În 1952, Judy se căsătorește cu omul de afaceri Sid Luft, alături de care mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Lorna și Joey.

Judy și Sid divorțează în 1965 din cauza abuzurilor bărbatului, potrivit spuselor actriței. Următorul ei soț, Mark Herron, ar fi abuzat-o de asemenea, mariajul sfârșindu-se în doar câteva luni.

Asemenea lui Minnelli, Mark era și el atras de sexul masculin, ulterior formând o relație de lungă durată cu un alt actor.

Ultimul soț i-a rămas fidel și după moarte

Judy și al cincilea ei soț, Mickey Deans, erau căsătoriți de doar 3 luni când actrița s-a stins din viața din cauza unei supradoze. Deans i-a rămas fidel actriței până la decesul lui din 2003. Nu s-a recăsătorit niciodată.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Era cea mai stilată și frumoasă actriță din serialul Dallas! Cum arată Pamela Ewing la 70 de ani

Ar fi împlinit 59 de ani! 10 cele mai frumoase citate de-ale Prințesei Diana de Wales

Paris Jackson, declarații fără perdea despre sexualitatea ei: „Credeam că mă voi căsători cu o tipă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete