Actrița Emma Roberts este însărcinată cu primul ei copil

Emma Roberts (29 de ani) este însărcinată!

Actrița așteaptă primul ei copil și al iubitului ei, Garrett Hedlund (35 de ani), potrivit unor comentarii publicate de mama ei, Kelly Cunningham, în mediul online.

Actrița Emma Roberts este însărcinată cu primul ei copil

Us Weekly a dezvăluit joi, 25 iunie, că Emma este însărcinată, iar când fanii -i-au felicitat mama, aceasta a confirmat informația.

„Vă mulțumim mult! Suntem foarte încântați”, a scris Kelly, pe Instagram. Când un alt utilizator a întrebat dacă actrița este însărcinată, Kelly a răspuns: „Da!!”.

Vestea vine la puțin peste un an de la primele speculații privind relația Emmei cu Garrette. La începutul anului 2019, Emma s-a despărțit de fostul ei iubit, actorul Evan Peters, după în jurul a 5 ani de relație.

O sursă apropiată actriței a confirmat pentru E! News că Emma și Evan și-au „anulat logodna”, relația lor încheindu-se la scurt timp după Ziua Îndrăgostiților.

„Au avut urcușurile și coborâșurile lor o vreme și încercau cu adevărat să facă relația să meargă', a mărturisit sursa, pentru E! News. „Despărțirea lor urma să aibă loc.”

„Nu a fost o despărțire urâtă”, a mai spus sursa, însă a adăugat că „vor sta categoric o perioadă departe unul de celălalt”.

De la relație relaxată la întemeierea unei familii

În martie 2019, în presă deja apăreau speculații privind o posibilă relație între actriță și Garrette.

După cum mărturisea o sursă în trecut pentru E! News, perechea începuse să petreacă timp împreună în variate „locații sociale”, înainte ca relația să devină „romantică”.

După, sursa a adăugat că: „Au mers la câteva întâlniri relaxate și își explorează relația, dar în mod clar nu este ceva foarte serios încă.”

Poate că Emma, nepoata celebrei Julia Roberts, a explorat într-adevăr relația cu Garrette la momentul acelor declarații, pare-se însă că perechea este cât se poate de serioasă acum.

Înaintea relației cu Emma, actorul a format un cuplu cu actrița Kirsten Dunst.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Dennis Quaid s-a căsătorit cu iubita mai tânără cu 39 de ani! Primele imagini cu cuplul din ziua cea mare

Roxana Blagu va deveni mamă pentru a doua oară în doar o săptămână! Ce nume a ales pentru cel mic?

Cum arată fiul Sofiei Vergara? Manolo are 27 de ani, este model și își dorește să devină actor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete