Actorul Hugh Grant caută nevastă

Hugh Grant caută nevasta

A făcut furori în Notting Hill și s-au îndrăgostit toate femeile de el după Jurnalul lui Birdget Jones. Este frumușelul sexy Hugh Grant, cel care caută disperat nevastă pentru tatăl său…

Chiar dacă viața de actor – mai ales de talie internațională! – este plină și agitată, cu zile lungi de filmare și participări la diverse evenimente, cu interviuri și ședințe foto pentru reviste, asta nu înseamnă că cei dragi sunt uitați sau abandonați. Mai cu seamă dacă este vorba de părinți. Și mai cu seamă dacă sunt în vârstă și singuri, fără partener. Această preocupare au avut-o și frumușelul Hugh Grant și  Matthew McConaughey, starurile din distribuția filmului lui Guy Ritchie, „The Gentlemen'. Cei doi și-au pus în cap nici mai mult nici mai puțin decât să își… cupleze părinții. Cum se zice pe la noi, au devenit pețitori. Totul a început în timpul unui interviu pentru Mashable – o platformă de divertisment -, când Hugh l-a întrebat pe Matthew dacă mamei lui în vârstă de 87 de ani nu i-ar plăcea un englez drăguț în vârstă de 91 de ani.

Aparent, respectabila doamnă McConaughey a fost deschisă ideii. Cel puțin așa susține fiul ei într-un alt interviu, de această dată pentru Entertainment Tonight: „Săptămâna viitoare ar trebui să se întâlnească și probabil că nu se va mai întoarce acasă în acea noapte', a spus McConaughey cât în glumă, cât – poate – în serios. El a mai adăugat că singura pretenție pe care o are vizavi de burlacii care vor să aibă o întâlnire cu mama lui este să aibă vârsta peste 85 de ani. Adică să nu cumva să fie mai tineri decât ea cu mai mult de doi ani. „Tatăl lui Hugh are 91 de ani iar mama mea 87', a spus si Matthew Mcconaughey. „De ce nu?!', a adăugat el.

Atât Kay McConaughey (88 de ani) cât și James Grant (91 de ani) sunt văduvi. Tatăl lui Mathew, Jim, a murit în anul 1992, în timp ce mama lui Hugh, Finvola, a decedat în anul 2001.

Doamna Kay McConaughey, mama lui Matthew, a afirmat că a fost întotdeauna o persoană optimistă și a gândit mereu pozitiv. Ea susține că a crezut mereu în puterea gândirii pozitive, care trebuie folosită în propriul avantaj. „Când gândești negativ acest lucru te trage în jos. La fel și dacă ai prin preajmă oameni negativiști', a mai adăugat ea. Fiul a dezvăluit că mama lui și-a dorit dintotdeauna să fie o vedetă de film, asemenea lui, și că l-a vizitat de multe ori pe platourile de filmare.

Foto: Hepta

Citeste și:

Simona Gherghe, cu fiica la medic: „Am auzit un recital de tuse'

Jessica Biel a împlinit 38 de ani! Fotografii de colecție cu actrița

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete