Abonează-te la Revista Avantaje şi primeşti produse Dove Purely Pampering!

Abonează-te pe 6 luni la revista Avantaje şi poţi câştiga un set de produse Dove Purely Pampering, format din:

✹ Loţiune de corp cu cremă de migdale şi hibiscus
✹ Loţiune de corp cu lapte de cocos şi petale de iasomie
✹ Cremă de corp cu unt de shea şi vanilie

Dove ştie că frumuseţea este o sursă de încredere şi că atunci când ne simţim bine în pielea noastră suntem mai fericite.

Pentru a te simţi frumoasă în fiecare zi, transformă-ţi ritualul de îngrijire într-un real răsfăţ cu noua gamă de loţiuni şi cremă de corp Dove Purely Pampering.

Loţiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk With Jasmine Petals cu formula sa hrănitoare cu lapte de cocos hidratează în profunzime* pielea şi o lasă fină şi plăcută la atingere.

Acordă-ţi momente de relaxare cu parfumul îmbietor de petale de iasomie!

Loţiunea de corp Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus Flower este perfectă dacă îţi doreşti o piele hidratată şi răsfăţată.

Formula specială cu extract de migdale îţi îngrijeşte pielea, iar parfumul calmant de hibisus îţi inspiră o stare plăcută de armonie.

Gama de loţiuni de corp Dove Purely Pampering beneficiază de sistemul unic DeepCare ComplexTM, ce conţine agenţi nutritivi proprii pielii, ulei bogat în acizi graşi Omega-6 şi aminoacizi care împreună hrănesc pielea în profunzime* şi previn descuamarea acesteia.

Crema de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla are o formulă uşoară ce conţine agenţi de catifelare şi unt de shea care hrănesc pielea, iar parfumul delicat de vanilie îţi inspiră o stare de echilibru.

Cu noile loţiuni de corp şi creme de la Dove Purely Pampering te vei bucura de momente
de răsfăţ unice – de o piele frumoasă, parfumată şi hidratată!

CITEŞTE REVISTA AVANTAJE ŞI RĂSFAŢĂ-TE CU UN SET DE PRODUSE DOVE

Trimite un SMS cu textul Avantaje la numărul 7608, urmează instrucţiunile primite prin SMS şi te abonezi automat pentru 6 ediţii.

Preţul total al serviciului, în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote, este de 8,1 euro fără TVA, şi este format din: 1 mesaj de 8 euro care reprezintă abonamentul efectiv şi 2 mesaje a câte 0,05 euro, care reprezintă costul de comunicare prin SMS.

În maximum 7 zile de la trimiterea mesajului, vei fi contactată telefonic pentru furnizarea datelor de livrare ale abonamentului.

Poţi plăti abonamentul şi la firmele de abonamente sau direct la sediul Ringier România, B-dul Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti.

Dacă efectuezi plata până la data de 25 a lunii curente, distribuţia abonamentului va începe cu primul număr al revistei din luna imediat următoare. Informaţii suplimentare la telefon 021.20.35.600 sau 021.20.35.642.

Primii 50 de abonaţi vor primi automat seturile Dove. Oferta este valabilă pentru abonamentele valide pe 6 luni, efectuate în perioada 25 martie – 25 aprilie. Mult succes!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din pentru corp