„A fost odată în România” – pe 23 octombrie și 18 noiembrie, la Teatrul Național din București

„A fost odată în România' este o poveste, dar nu una așa cum ne-ar putea duce cu gîndul titlul. Nu e o poveste cu prinți, prințese sau baluri la castel. E o poveste cu oameni simpli puși în situații excepționale. Oameni mărunți care devin mari tocmai pentru că reușesc să supraviețuiască cu demnitate, dragoste sau umor marilor turbulențe în care îi aruncă istoria. Acești oameni sunt cei despre care nu se vorbește mai niciodată când un popor își rememorează trecutul,  pomenindu-se doar numele deja consacrate prin pozele din manuale.

Ca într-o joacă cu timpul, poveștile se spun când pe repede înainte, când pe repede înapoi. De la lumea plină de vervă a perioadei interbelice, cu rochii superbe, bărbați în frac și plimbări pe Calea Victoriei, la anii cenușii ai perioadei comuniste în care o portocală poate lumina o lume întreagă într-o seară de iarnă, până la anii nebuni ai zilelor noastre cu deschideri de Mall și alienarea individului sub stresul vieții moderne, A fost odată în România' te invită în acest carusel al istoriei, în care vei râde, vei aplauda, vei zâmbi melancolic, sau vei pierde o lacrimă pasageră.

'A fost odată în România', un spectacol în regia lui Dragoș Huluba, în care cuvântul se amestecă cu pantomima, step-ul, muzica şi gag-ul rafinat. 

Vă așteptăm pe 23 octombrie şi 18 noiembrie , de la ora 20.00, la Sala Pictura a Teatrului Național.

Bilete online pe www.tnb.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial