A divorțat oficial! Rona Hartner s-a despărțit la notar de Herve Camilleri: „El nu mai voia să semneze”

Un an și jumătate au fost căsătoriți, însă acum au pus punct pentru totdeauna poveștii lor de iubire. Rona Hartner a divorțat oficial la notar de Herve Camilleri , pe data de 17 septembrie.

rona hartner si herve divort 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Conform declarațiilor făcute de cântăreață, Dj-ul francez nu ar mai fi vrut să semneze actele de divorț, doar că între cei doi nu mai era cale de întors. „Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze.

Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner, la emisiunea Exclusiv VIP', de la Prima TV.

Cei doi au depus actele de divorț cu ceva vreme în urmă, însă au tot amânat semnarea lor deoarece au tot încercat să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste. Nu s-a mai putut, iar Rona și Herve s-au despărțit. „Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim. Însă, eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată', a mai spus Rona Hartner.

Ce s-a întâmplat între Rona Hartner și Herve

Artista chiar și-a dorit să formeze o familie alături de Herve, însă lucrurile a luat o întorsătură negativă după ce și-au legalizat relația. „După ce ne-am căsătorit s-a întâmplat ceva, astfel încât într-un an și jumătate am avut impresia că m-am bătut cu morile de vânt și a trebuit să mă despart (…). El s-a schimbat foarte tare. N-am mai recunoscut aceeași persoană, despre asta e vorba’, a declarat vedeta acum ceva vreme.

Vezi şi ce este un notar public și cu ce se ocupă acesta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete