A consumat sau nu Victor Slav droguri la volan? A spus acum ce s-a întâmplat: „Un lucru de genul ăsta îți poate schimba total viaţa”

În urmă cu trei ani de zile, Victor Slav a fost în centrul atenției, după ce s-a scris că ar fi consumat droguri la volan. Acum, la Antena Stars, prezentatorul a povestit despre incidentul din 2019 și despre cum a dat statul român în judecată.

În 2019, el și Cătălin Cazacu se întorceau de la un eveniment pe care l-au prezentat și, după ce l-a lăsat acasă pe prezentatorul de la Antena Stars, a fost oprit de un echipaj de Poliție.

„O să țin minte toată viața, n-am cum să uit! Era 11 august, era ora 22:30, veneam de la Bacău, l-am lăsat pe Cătălin Cazacu acasă și mă duceam eu spre casă. M-a oprit poliția pe autostradă! Într-adevăr, eu dormisem trei ore, eram obosit, mașina de poliție era în fața mea cu girofarul pornit, a oprit sirena și m-a tras pe partea dreaptă. A venit foarte dur la mine, deși eu am încercat să îi explic calm să s-a produs o extorsiune și că nu mi-am dat seama că i-am depășit pe linia continuă.

Mi-am cerut scuze, mi-a pus fiola pentru băutură, a ieșit zero și apoi mi-a spus de dragtest. M-a chemat cu el la mașină, a deschis portbagajul, a deschis o chestie pe care mi-a băgat-o prin gură, după care am pus acolo. M-am dus la mașină, m-am așezat, iar după cinci minute a venit la mașină și mi-a zis că am fost depistat pozitiv la canabis.

În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis. Când polițistul mi-a zis ce înseamnă, eu i-am spus că avem o problemă, deoarece eu n-am consumat în viața mea așa ceva. Nici nu contează dacă m-a crezut sau nu, cert e că am mers la INML, mi s-a prelevat proba de sânge și tot ce trebuie. Problema abia acum începea, deoarece, din acel moment, toate ziarele m-au făcut terci, asta fără să existe cu adevărat o probă', a povestit Victor Slav, pentru Antena Stars.

victor-slav-droguri-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Victor Slav mărturiseşte că a dat statul în judecată pentru că s-a ofuscat foarte tare pentru că poliţiştii i-au luat carnetul de conducere timp de opt luni, iar rezultatul probelor de sânge a durat foarte mult.

„După 4 luni au venit rezultatele de la INML, dacă vă vine să credeți cât am așteptat. Oricum, mie polițistul de caz mi-a spus că dacă iese rezultatul 0,04 se clasează, pentru că înseamnă că pot fi fumător pasiv. Cu toate acestea, rezultatul meu a ieșit 0,00. Este vorba despre faptul că un lucru de genul ăsta îți poate schimba total traiectoria vieții.

De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva, fiind nevinovat, de ce stau eu 8 luni fără carnet, de ce stau 4 luni să-mi vină analizele de la INML, care au fost negative, și de ce stau după aia încă 4 luni ca judecătorul să-mi dea o foaie cu o parafă pe ea. Eu am pierdut primul proces, după care am mers la Înalta Curte, am avut noi dreptate, iar acum s-a întors la tribunal și trebuie să se rejudece. Deci, a doua oară am câștigat noi. Se va judeca în continuare, dar deocamdată suntem în vacanță judecătorească', a încheiat Victor Slav.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete