A ales-o câștigătoarea inimii lui, dar au ales drumuri diferite la puțin timp după finală. Care a fost motivul despărțirii lui Andi Constantin de Ana Bene?

A ales-o câștigătoarea inimii lui, dar au ales drumuri diferite la puțin timp după finală. Care a fost motivul despărțirii lui Andi Constantin de Ana Bene?

Fanii emisiunii „Burlacul' au avut o surpriză neașteptată când au văzut cine a fost câștigătoarea inimii lui Andi Constantin. Cu toate că Ana Bene a întrunit toate cerințele burlacului, relația lor nu a durat foarte mult timp de la terminarea emisiunii.

Decizia lui Andi Constantin, burlacul acestui sezon al emisiunii difuzate de Antena 1, a fost așteptată de telespectatori cu mare nerăbdare. Acesta a caracterizat-o pe Ana Bene ca fiind o femeie matură, caldă, rațională, iar modestia a fost punctul ei forte.

Acestea au fost și motivele pentru care fosta ispită de la „Insula Iubirii' s-a decis să acorde o șansă relației lor, însă oamenii din mediul online i-au transmis burlacului că alegerea lui nu a fost foarte inspirată și că Melissei ar fi trebuit să-i acorde o șansă.

Într-un final, se pare că aceștia au simțit că nu a existat chimia perfectă dintre Andi și Ana Bene pentru că, potrivit spuselor burlacului, la scurt timp după finală, cei doi s-au despărțit.

„Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație', a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

Ana Bene, de asemenea, a declarat că experiența pe care a trăit-o alături de Andi la emisiune a fost una interesantă care a ajutat-o să iasă dintr-o zonă de confort și să se redescopere.

„A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea. A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem. Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show' a spus Ana Bene, pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete