5 trucuri care te vor ajuta să ai o ținută impecabilă la orice întâlnire

trucuri care te vor ajuta să ai o ținută impecabilă la orice întâlnire

Când vine vorba de aspectul tău, nu contează doar hainele pe care le porți, ci și felul în care arată. Calitatea materialelor, modul de asociere și accesorizare al vestimentației, ca să nu mai vorbim de curățenia hainelor tale, toate joacă un rol foarte important în aspectul ținutei. Iată 5 trucuri pe care le poți folosi ca să te asiguri că ținuta ta este mereu impecabilă:

  1. Calcă hainele

Ultimul lucru pe care îl vrei este să ieși din casă cu hainele șifonate. Oricât de bine arată ținuta ta sau cât de noi și scumpe sunt articolele pe care le porți, dacă acestea sunt șifonate, aspectul tău va fi compromis. Tocmai de aceea, e foarte important să-ți faci o obișnuință din călcarea pieselor de îmbrăcăminte.

Multe articole arată mult mai bine după ce sunt călcate, iar materialele lor par a fi mai de calitate. În plus, sunt ținute care trebuie călcate neapărat, așa cum sunt cele office și o parte din cele de seară. Și cum impactul primei impresii este extrem de important, nu te poți lipsi de un fier de călcat bun, dacă vrei să te bucuri de un outfit îngrijit și vrei ca apariția ta oriunde să fie una memorabilă.

  1. Folosește curele în accesorizare

Deși unele piese vestimentare arată mai bine atunci când sunt lăsate libere, în voia vântului, majoritatea ținutelor tale pot fi îmbunătățite prin adăugarea unei curele în locul potrivit. Ca urmare, nu ar trebui să eziți să faci asta, acolo unde poți. Desigur, calitatea accesoriului este esențială. Dacă vrei să îmbogățești o ținută, ar fi bine să eviți curelele ieftine și să te orientezi către modele elegante și rafinate, care să te ajute să pui în valoare hainele pe care le porți.

  1. Nu fugi de contraste

Orice ținută poate beneficia din alăturarea unor piese vestimentare aflate în contrast. Moda este mai interesantă atunci când îți permiți să încalci o parte din reguli. Sunt multe metode prin care poți obține acest efect. În aceeași ținută, poți opta pentru alăturări de haine mulate și lejere, mari și mici, grele și ușoare. Astfel, vei avea un outfit ieșit din comun, dar aspectuos în același timp, și vei avea ocazia să devii creativă cu hainele pe care le porți și modul în care le combini.

  1. Personalizează-ți îmbrăcămintea

Fiecare ținută pe care o porți vorbește despre tine, despre gusturi și preferințe, precum și despre modul în care te raportezi la modă și tendințe. Totuși, nu trebuie să ții cont doar de trenduri atunci când alegi hainele pe care le vei purta. Alegerile tale ar trebui să îți reflecte și personalitatea. Nu ar trebui să respingi un outfit sau o piesă vestimentară care te reprezintă, doar pentru că nu face parte din ultime tendințe în modă.

E important să te simți bine în hainele pe care le porți. Conform Bustle, nu ar trebui să exagerezi, luând hainele mult prea în serios. E bine să investești și în produse care te fac să zâmbești.

  1. Alege atent accesoriile

Fiecare accesoriu pe care îl porți are potențialul de a îmbogăți sau de a distruge o ținută. Tocmai de aceea, e important să le folosești corect. Evită asortarea exagerată sau alăturările inoportune de accesorii elegante la ținute casual și invers. Aceasta nu înseamnă însă că nu poți fi creativă, alegând accesorii inedite și interesante care să-ți scoată outfitul în evidență.

Accesoriile te ajută să variezi foarte mult aspectul ținutelor tale, fără să faci investiții majore în haine noi. O pălărie supradimensionată sau o geantă colorată pot schimba dramatic felul în care arăți, fără niciun efort. Singura limită e imaginația ta.

Articol realizat in colaborare cu www.beko.ro

Sursă foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Moda