5 motive pentru a folosi Romfour la transportul de persoane în Germania

Călătorești în Germania cu un scop anume și nu știi ce transport să alegi? Pentru o călătorie liniștită și în siguranță varianta de transport persoane Germania cu Romfour poate fi o soluție bună soluție pentru ține. Iată 5 motive pentru care să alegi să călătorești cu Romfour:

  1. Confort

Autocarele Romfour respectă cele mai înalte standarde de confort, fiind dotate cu aer condiționat, prize individuale, toalete la bord și sistem audio-video. Scaunele sunt rabatabile, iar spațiul dintre acestea este suficient pentru a stă relaxat pe tot parcursul călătoriei. Nu trebuie să îți faci griji în privința bagajelor, căci spațiul de depozitare din autocare este încăpător. Chiar mai mult, dacă ai nevoie să expediezi prin intermediul altei curse un pachet, o poți face accesând rapid și simplu serviciul de transport colete spre Germania al agenției Romfour.

  1. Siguranță

Autocarele sunt verificate înainte de fiecare cursa și sunt conduse de către șoferi bine pregătiți, care cunosc foarte bine traseul și respectă programul cu strictețe. De asemenea, sunt respectate toate măsurile de protecție, autocarele fiind dezinfectate cu lămpi UV. Tuturor pasagerilor li se oferă 6 măști de protecție gratuite.

  1. Masă caldă și cafea din partea casei

Fiecare călătorie devine mai plăcută cu burtă plină, iar o masă caldă e întotdeauna o idee bună, nu? Fiind o cursa externă, se oferă fiecărui pasager o masă caldă. Autocarele dispun de expresoare de cafea, astfel, poți lua oricând o doză de energie.

  1. Bagaj gratuit

Dacă ești în căutarea unei curse către Germania, ai posibilitatea de a lua cu ține un bagaj de 60 kilograme, fără să plătești nicio taxa în plus. În cazul unei curse Germania România, greutatea maximă a bagajului gratuit este de 45 kilograme. Nu uită de bagajul de mâna, pe care îl poți lua cu ține în autocar și este, de asemenea, gratuit!

  1. Acces nelimitat la internet

Beneficiezi de internet gratuit pe toată durata călătoriei deoarece fiecare autocar este dotat cu WiFi. Călătoria ta va trece mult mai ușor uitându-te la videourile preferate, purtând discuții online cu familia ori cu prietenii sau verificând noutățile din Social Media.

Către ce orașe din Germania sunt curse cu Romfour?

Principalele orașe în care poți ajunge cu Romfour din Germania sunt: Hamburg, Berlin, Dortmund, Munchen, Stuttgard, Frankfurt, Koln, dar nu numai. Un principal avantaj pe care îl ai atunci când călătorești cu Romfour, care nu a fost menționat anterior, este faptul că ajungi direct la adresa. Odată ajuns în Germania, vei avea asigurat transferul de la autocar la adresa dorită.

Cât de dese sunt plecările către Germania?

Cursele au loc săptămânal, în fiecare zi de marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă. Rezervările se pot face online, direct pe site-ul Romfour, la telefon, prin SMS, pe aplicația mobilă sau direct în agenție. Poți achita contravaloarea biletului online cu cardul, astfel beneficiezi de o reducere de 10%, sau direct în ziua cursei, în numerar sau cu cardul direct în autocar. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial