5 electrocasnice mici de care aveți nevoie pentru petrecerile de sărbători

Imaginați-vă că vă găzduiți prietenii și familia la o cină de sărbători anul acesta. Imaginați-vă că vă treziți pe îndelete și savurați o ceașcă fierbinte de cafea. Veți mirosi aromele diferitelor feluri de mâncare, care se îmbină împreună pentru a crea o experiență senzorială, ce poate fi simțită în toată casa. Faceți chiar o plimbare frumoasă de dimineață cu familia și reveniți pentru a găsi preparatele pentru cină care încă fierb, se coc, clocotesc și se prepară pentru satisfacția dumneavoastră.

Acum săriți înapoi la realitate, unde este mai probabil să vă ridicați din pat la lumina zorilor pentru a băga felul principal în cuptor, urmat de planificarea strategică a fiecărei garnituri, astfel încât să puteți spăla oalele și tigăile și să nu aglomerați aragazul.

Este nevoie de sincronizare pentru a vă pregăti mâncarea pentru petrecerea de sărbători la timp. Din fericire, vă puteți îndeplini visul și vă puteți face petrecerea un succes, folosind aparatele mici potrivite pentru bucătăria dvs.

Slow cooker

Frumusețea unui slow cooker este că practic aruncați ingredientele înăuntru, apăsați butonul și îl lăsați în pace. Un slow cooker este excelent pentru garnituri, cum ar fi cartofi, legume sau un aperitiv de supă, care poate fierbe toată ziua. Dacă trebuie să eliberați spațiu în cuptor, acesta poate fi folosit și pentru felul principal de mâncare, cum ar fi fripturi, în funcție de dimensiunea tăieturii de carne.

Un slow cooker este o opțiune excelentă, având un vas ceramic detașabil și setări de temperatură care vă oferă versatilitatea pentru a vă ocupa de toate sarcinile de gătit. Majoritatea modelelor sunt programabile în trepte de 30 de minute, până la 24 de ore.

Robot de bucătărie

Întrebați pe oricine petrece suficient timp într-o bucătărie care este aparatul lor preferat și este posibil să fie un robot de bucătărie. De multe ori, pregătirea unei mese poate fi intensă în muncă, dar un robot de bucătărie toacă lucrurile în câteva secunde pentru a reduce timpul necesar pentru a pune mesele pe masă.

Un robot de bucătărie bun este indispensabil – mic, ușor de curățat și puternic, poate face o varietate de supe, sosuri și multe altele doar cu câteva apăsări de buton.

Preparați cât de mult puteți în noaptea dinaintea petrecerii. Acest lucru vă va economisi timp și vă va salva sănătatea. Cu un robot de bucătărie, vă puteți prepara alimentele mai rapid, mai ușor și puteți evita toate acele tocături plictisitoare. Indiferent dacă trebuie să tăiați mai multe legume pentru a le fierbe sau cartofii pentru a face o garnitură, acest mic aparat versatil vă va face să vă doriți să-l fi avut în bucătărie cu ani în urmă.

Mixer

Mixerul este un aparat mic excelent, pe care trebuie să îl aveți la îndemână pentru versatilitatea sa. Un mixer face mai mult decât să amestece aluatul și cremele. Toate accesoriile disponibile facilitează prepararea pastelor de casă, a cârnaților proaspeți, a înghețatei, a sucului de fructe proaspăt stors și a oricăror ingrediente de care aveți nevoie pentru a pregăti masa.

Aparat de cafea

Nu se compară nimic cu a vă trezi cu mirosul de cafea proaspătă. Dacă aveți oaspeți care stau peste noapte sau intenționați să serviți cafea cu desert mai târziu, este o băutură pe care doriți să o pregătiți în avans. Este, de asemenea, un lucru ușor, care poate fi făcut din timp, preparând câteva carafe și depozitând-o într-un termos pentru băuturi.

Frigider pentru vinuri și băuturi

O altă băutură pe care cu siguranță nu vrei să o epuizați este vinul. Dar unde depozitați toate sticlele de vin? Puteți elibera spațiul din frigiderul principal și puteți menține vinul la temperatura perfectă pentru servire, depozitându-l într-un frigider pentru vin. Acest răcitor de vinuri și băuturi este o opțiune excelentă. Nu numai că vă stochează vinul, dar poate stoca și alte băuturi îmbuteliate și arată plăcut din punct de vedere estetic în spațiul dvs.

Nu uitați să verificați puterea și, dacă este necesar, să utilizați aparate mici pe circuite separate sau unul câte unul, astfel încât să nu declanșați siguranțele. Asigurați-vă că înlocuiți orice aparat care se învechește și pregătiți-vă pentru succes investind în câteva electrocasnice noi care vă vor permite să serviți cina la cald, la timp și într-o atmosferă relaxată care să vă facă oaspeții să se simtă ca acasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial