5 artiști care au murit exact ca și Cristina Țopescu

5 artiști care au murit exact ca și Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, în casă, în seara zilei de 12 ianuarie.

Multă lume a comentat în jurul acestei situații dramatice și și-a amintit de cazurile altor nume importante din România care au încetat din viață în același fel.

Stela Popescu a făcut infarct


Stela Popescu a fost găsită moartă în casă la 12 ore după ce a decedat. 'Stela Popescu a fost găsită moartă de către o persoană apropiată. A făcut stop cardiorespirator!', spunea medicul Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti, la vremea respectivă.

„Nemuritorul' Gică Petrescu a murit singur și sărac


Multe glume s-a făcut pe seama „Nemuritorul' Gică Petrescu despre care se spunea chiar că ar fi fost prieten cu Burebista. Gică Petrescu a murit în iunie 2006, la vârsta de 91 de ani. A murit de tristeţe, singur în casă şi sărac.

Andrei Gheorghe, găsit după 12 ore


Omul de radio a murit la 56 de ani. Pe 19 martie 2018, Andrei Gheorghe a fost găsit fără viață la mai bine 12 ore după ce a survenit infarctul care i-a adus sfârșitul.

Jean Constantin s-a stins în patul lui


„Era bine zilele trecute. Nu avea simptome de boală. Ultimul spectacol l-a avut acum două zile la Adamclisi', declara Dumitru Galani, cel care, pe 26 mai 2010, îl găsea mort, în casă, pe actorul Jean Constantin.

Israelei Vodovoz găsită moartă în baie


Celebra milionară, în vârstă de 70 de ani, a fost găsită moartă în baie pe 9 martie 2018. Descoperirea cumplită a fost făcută de vecinii femeii de afaceri care s-au panicat când au observat că femeia nu dă niciun semn de viață de ceva vreme.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete