5 accesorii pe care orice femeie stilată trebuie să le poarte primăvara asta. Le ai în dulap?

accesorii primavara

accesorii primavara

Primăvara a debutat cu o vreme splendidă și e momentul perfect pentru a scoate la înaintare câteva accesorii care vor conferi un aer chic și relaxat oricărei ținute.

Este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, natura revine la viață, zilele sunt mai lungi, iar hainele specifice acestui sezon sunt printre preferatele oricărei femei. Pentru că vremea este schimbătoare, ai nevoie și de câteva accesorii care să nu fie nici prea subțiri, nici prea groase și care să-ți confere un aer fermecător. Iată care sunt acestea:

  1. Cei mai comozi și mai stilați pantofi pentru primăvară. Orice femeie trebuie să-i aibă în dulap

În sfârșit, am putut spune adio cizmelor și ghetelor îmblănite și am putut reveni la o încălțăminte mai comodă și mai lejeră. Pentru debutul primăverii, când vremea este puțin capricioasă, diminețile sunt răcoroase și temperatura crește apoi pe parcursul zilei, astfel de balerini din piele sunt indispensabili, nu-i așa?

Comozi, practici și stilați, ei reprezintă încălțămintea perfectă pentru primăvară și, după cum vezi, se potrivesc de minune cu orice tip de ținută. În plus, modelele respective sunt feminine și pline de candoare, dând oricărei vestimentații un aer primăvăratic.

  1. Pălăriile sunt perfecte pentru diminețile și serile de primăvară timpurie

În lunile martie și aprilie, deși temperatura de la mijlocul zilei atinge și 20 de grade, diminețile și serile sunt adesea răcoroase. E prea mult să porți o căciulă, însă o pălărie este exact ce ai nevoie. Te va proteja de vânt și de picăturile de ploaie, când e cazul, și, trebuie să recunoaștem, e un accesoriu stilat și plin de farmec.

Alege o pălărie cu boruri largi și îmbin-o cu un cardigan sau cu un trench, sau una cu boruri înguste, potrivită la rochii casual și la jachete din piele. Este un accesoriu care a revenit în trenduri în ultimii ani și ne bucurăm foarte mult pentru asta.

  1. E vremea eșarfelor, cele care aduc un strop de culoare în orice ținută

Fularele și șalurile sunt destul de incomode, însă cu eșarfele lucrurile stau cu totul altfel. Materialele ușoare și fluide, culorile vii și patternurile diverse fac orice ținută să fie mai veselă, nu crezi? Mai mult, ele au puterea să transforme orice ținută. Poți purta o pereche de jeanși cu o camașă simplă, o ținută aparent ternă, dar care poate deveni una fermecătoare cu ajutorul unei eșarfe colorate.

Nu putem să nu menționăm și faptul că sunt foarte practice, putând fi împăturite și puse în geantă, dacă temperatura a crescut pe parcursul zilei.

  1. Poncho-urile lejere vor aduce o notă personală oricărei ținute

Este momentul din an în care poți scoate din dulap poncho-urile colorale și atât de comode, pe care să le porți peste bluze subțiri, cămăși, tricouri, chiar și maiouri. Sunt printre cele mai comode și mai practice accesorii, oferindu-ți libertate de mișcare, dar și un aer chic. Dacă încă nu ai unul în dulap, te sfătuim să îți cumperi în cel mai scurt timp, nu vei mai vrea să porți nimic altceva!

  1. Ochelarii de soare, un accesoriu fermecător, dar și absolut necesar pentru sănătatea ochilor

Nu putem uita de ochelarii de soare, care merită purtați atât din rațiuni estetice, cât și pentru sănătatea ochilor tăi. Orice femeie știe că ochelarii de soare sunt un accesoriu care adaugă unei ținute un aer misterios foarte atrăgător, așa că ei trebuie neapărat incluși în rândul lucrurilor indispensabile unei femei în acest sezon.

Ai aceste accesorii? Care este preferatul tău? 

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Moda