4 oameni care au învins moartea!

Gânduri din viaţa de după viaţă

Amali Teodorescu are 45 de ani, este din Horezu şi este de profesie economist. Trăieşte de 18 ani cu rinichiul donat de mama sa, s-a implicat în crearea unei asociaţii a transplantaţilor şi a devenit campioană europeană la două sporturi.

Ani în şir, viaţa mea a stat sub ghilotina unui diagnostic care mă ducea inexorabil către moarte, pendulând între şcoală, spitale, zilele şi nopţile de dializă, durerile şi apoi clipele de bine, în care credeam că totul s-a terminat.

Când ieşeam din dializă ajungeam la salvare pe brancard, iar până acasă, două etaje, mă ducea şoferul pe braţe, în cele mai multe zile, oricum nu îmi amintesc să fi ajuns vreodată singură de la salvare în casă.

În 1994 am ajuns la spital aproape în comă, mă dureau oasele şi muşchii şi aveam momente în care aş fi urlat de durere.

Ştiam că era începutul sfârşitului. Ai mei erau dispuşi cu toţii să-mi cedeze un rinichi, fiindcă aveam compatibilitate de 75% cu fiecare dintre părinţi şi de 100% cu sora mea, iar medicii au decis ca donator să fie mama.

Operaţia a făcut-o profesorul Mihai Lucan la Cluj, a durat peste cinci ore şi când am realizat că, din fericire, grefa funcţiona perfect, am ştiut că îmi reprimisem viaţa înapoi.

Acum, după 18 ani, mă consider îndreptă-ţită să spun că munca profesorului Lucan şi sacrificiul mamei mele au avut succes şi eficienţă. Le mulţumesc tuturor şi locul fiecăruia în inima mea este egal.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate