3 vedete se tem de faliment din cauza epidemiei de coronavirus

Pepe și soția lui Raluca
Pepe și soția lui Raluca

Epidemia de coronavirus pune pe pauză pe aproape toată lumea. Mari sau mici, afacerile se clatină destul de serios. În această situație sunt multe dintre vedetele de la noi ale căror business-uri sunt amenințate cu falimentul.

Pepe, Brigitte Pastramă și Joseph Hadad sunt primele persoane publice care au discutat despre situația business-urilor lor.

'Din păcate şi cu părere de rău vă anunţăm că dată fiind situaţia actuală, de luni, 16 martie, Victoriei 100 se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi lucrurile se pot întâmpla.

Bineînţeles că vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne auzim dar mai ales să ne revedem cu bine, cât de curând. Vă mulţumim pentru înţelegere şi multă, multă sănătate fiindcă este cel mai important acum'. Așa sună mesajul pe care l-a transmis Pepe apropo de activitatea salonului pe care l-a deschis de curând.

Chef Joseph Hadad , unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din zona HORECA, a decis să suspende activitatea restaurantului pe care îl deține în centrul capitalei.

Mesajul lui Joseph Hadad după ce a ajuns de urgență la spital

'Din motive ce țin de siguranța și de sănătatea clienților și a angajaților noștri și ca un gest de responsabilitate, vă anunțăm că restaurantul 'Joseph by Joseph Hadad' își suspendă temporar activitatea. Sperăm să revenim la o stare de normalitate, cât mai curând posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere', a scris celebrul Chef pe Facebook.

Brigitte Păstramă deține împreună cu soțul ei, Florin Pastramă, 2 business-uri – o șaormerie din zona Fundeni și un loc de joacă.

Primele imagini de la nunta lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă

“Șaormeria merge bine încă, dar referitor la locul de joacă așteptăm să vedem ce legi se vor da. Acum este mediu. Cu copiii e puțin mai complicat, dar mulți părinți m-au contactat că renunță la petrecerea în mall și vor să facă la noi”, a precizat fosta soție a lui Ilie Năstase.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete