3 cărți noi pe care le poți comanda în luna martie de la BOOKZONE

Dacă nu știi ce se mai citești la început de primăvară, avem recomandările perfecte pentru tine. Mai exact, trei cărți de la BOOKZONE, pe care le poți comanda la un preț foarte bun, cu livrare rapidă. 

Prima carte pe care ți-o recomandăm astăzi se numește Casanova. Seria Clubul Miles High Vol. 3 și este scris de către T.L. Swan. Este o serie erotică, scrisă într-o manieră în care te va ține cu sufletul la gură până la final. Al treia parte a seriei, îi aduce în prim plan pe Kate și noul ei prieten prin corespondență. Tânăra are nevoie de o evadare din fața problemelor pe care i le provoacă șeful ei, Elliot Miles. Kate spune că a devenit hobby-ul ei preferat să îl enerveze pe șeful său. Este nevoie doar să îi vadă chipul și i se declanșează sarcasmul. Nu înțelege cum și-a câștigat reputația de Casanova. Kate și-a făcut un cont pe o aplicație de dating, sub pseudonim și conversează cu un bărbat pe nume Edgar. Deși sunt diferiți și locuiesc la mare distanță unul de celălalt, cei doi s-au împrietenit. Între timp, Kate a observat faptul că Elliot a devenit mai atent cu ea și chiar i-a mărturisit că vulnerabilitatea ei îl atrage. În mintea lui Kate, au răsărit două ipoteze: șeful ei fie i-a citit mesajele, având în vedere că a folosit emailul de serviciu, fie chiar el este Edgar. 

Dacă ți-am atras atenția cu al treilea volum din seria Clubul Miles High, atunci sigur îți va plăcea și următoarea carte: Intentii ascunse de Lauren Asher. Este o poveste de dragoste New Adult, interesantă și captivantă. Rowan este un bărbat cu țeluri înalte și cu un proiect bine pus la punct: vrea să renoveze parcul de distracții Dreamland. A angajat persoana potrivită pentru a-i fi alături, însă a încurcat viața personală cu cea profesională. Zahra a greșit deoarece a criticat cea mai scumpă atracție de la Dreamland. În apărarea ei, consumase alcool, iar acea critică i-a adus simpati lui Rowan care i-a oferit o slujbă de vis. Sau așa credea. Rowan este cel mai dificil șef pe care l-a întâlnit și și-a propus să îl învețe o lecție. 

Ultima carte pe care ți-o recomand în seria aceasta este Cealalta domnisoara Bridgerton, de Julia Quinn. Volumul face parte din celebra seriei Bridgerton, așa că probabil îl așteptai cu nerăbdare. Poppy Bridgerton este o tânără independentă și aventuroasă care vrea să se căsătorească numai cu un bărbat inteligent, care să îi împărtășească pasiunile. În timp ce își vizita o prietenă în Dorset, Poppy este răpită de doi pirați care o închid în cabina căpitanului. Înainte ca vasul să plece, un pirat cunoscut ca fiind ticălos a gasit-o pe Poppy. Andrew își dă seama că tânăra este o Bridgerton și crede ca va trebui să se însoare cu ea. Ce nu știe Poppy este că piratul este fiul unui conte și vecin al verișorilor ei. Cum se va termina povestea? 

Dacă ți-au plăcut aceste cărți, comandă-le cât mai curând de la BOOKZONE. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial