10 idei de cadouri utile pentru chef-ul care are de toate în bucătărie

    Cunoști un bucătar profesionist care aduce arta în propria bucătărie sau a restaurantului său? Ai zice că echipamentul care îl ajută să creeze măiestrie prin talent, abilități și îndemânare este complet și nu are nevoie de nimic altceva.  

            Poate chiar el consideră acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu îi poți dărui ceva care să-l încânte și să-i provoace satisfacție maximă. 

           Contribuie și tu la desăvârșirea preparatelor sale, alegând dintre câteva idei de cadouri care te pot ajuta să înseninezi ziua unei persoane dragi. 

  1. Un ascuțitor pentru cuțitele sale. Este un accesoriu indispensabil în orice bucătărie. Cu atât mai mult în bucătăria unui chef. Lama cuțitelor se deteriorează în timp, motiv pentru care un ascuțitor de calitate este alegerea perfectă pentru el. Poți opta pentru un masat, o piatră sau un aparat special cu mai multe funcționalități. 
  2. Un tăietor dedicat ierburilor aromatice. Da, este adevărat că un bucătar ce a deprins abilități incredibile în bucătărie poate tăia sau toca rapid orice ingredient, însă un dispozitiv pentru tocarea mai rapidă a plantelor aromatice poate fi de un real folos. Plus că îi poate proteja degetele împotriva accidentării. Este o ustensilă pe care o poate folosi doar cu o mână.
  3. Un cuțit profesional sau chiar un set de cuțite. Cel mai folosit instrument în orice bucătărie. Alege unul de calitate pentru rezistență și durabilitate. Poți opta pentru un cuțit pe care să-l folosească pentru tocare și tăiere sau un set de cuțite profesionale de pe Maranc.ro de cea mai bună calitate. 
  4. Un kit pentru prepararea brânzei tofu pentru cei care sunt pasionați de bucătăria vegetariană. Știm că produsele pe care le cumpărăm din magazin conțin aditivi, conservanți și alte elemente de acest gen care afectează starea de sănătate, să nu mai vorbim despre gustul artificial pe care-l pot avea. Un chef preferă cele mai proaspete și sănătoase ingrediente pentru prepararea și servirea rețetelor sale. 
  5. Un săpun din oțel inoxidabil este cea mai bună și ușoară metodă prin care sunt îndepărtate cele mai puternice mirosuri de pe mâini. Mirosul usturoiului, al mezelurilor, al peștelui, cepei etc. 
  6. O torță profesională pentru bucătărie pe  care o poate folosi pentru a flamba, carameliza și gratina preparatele sale. Carnea, peștele, garniturile și deserturile vor avea un gust și un aspect perfect cu ajutorul acestei torțe ce poate distribui căldura simetric pe toată suprafața preparatului. 
  7. Un set de cărți pentru gătit. Cu siguranță știi dacă preferă bucătăria românească, italienească, chinezească sau orice altă bucătărie. Și atunci, îți va fi ușor să alegi cele mai bune cărți cu rețete. Dăruiește-i o astfel de carte cu informații complete despre rețete, ingredientele folosite, numărul de calorii etc.
  8. Mașina de paste este o altă idee perfectă pentru un chef. De ce să cumpere pastele când le poate prepara chiar el? Alege un produs de cea mai bună calitate care să reziste peste timp și să-l poată ajuta să pregătească cele mai delicioase paste. 
  9. Un mini cuptor pentru pizza poate fi alegerea ideală pentru o felie de pizza desăvârșită. Găsești pe piață modele și dimensiuni diferite de mini cuptoare. Alegerea unuia depinde de bugetul tău disponibil. Important este să alegi unul confecționat din materiale de calitate. 
  10. Kitul de cultivare a ierburilor aromatice este un must-have pentru prospețimea rețetelor preparate de un chef, oferită de ierburile proaspete ale căror arome încântă orice gurmand și nu numai. 

      Alege cel mai util cadou pentru persoana pe care o cunoști și împachetează darul în cel mai simplu, dar elegant mod.       

          Oricum, indiferent de alegerea făcută, un asemenea gest surprinde și încântă pe oricine, fie el bucătar amator sau profesionist.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial