Zodiile europene în Anul Bivolului de Metal

Zodiile europene în Anul Bivolului de Metal

Zodiile europene în Anul Bivolului de Metal

Berbec
Datorită caracterului tău puternic și încrezător vei fi însărcinată cu funcții de autoritate și responsabi­litate și pentru a nu greși va trebui să încerci să nu se abați prea mult de la linia ta de personalitate și să eviți să îți asumi prea multe sarcini. Renunță pentru o perioadă la prejudecăți și fii mai maleabilă în păreri, vei fi mulțumită.

Taur
În plan personal, planetele tranzitorii îți vor furniza energia necesară pentru a schimba ceea ce până acum doar ai visat să schimbi, ai amânat să schimbi, ori nu ai avut curajul să o faci. Ai putea să îți găsești echilibrul și inspirația prin intermediul meditației ori al unor tehnici yoga sau prin reconectarea cu natura.

Gemeni
Dezvoltă-ți simțul umorului și manifestă-ți integral emoțiile, în special în partea a doua a anului 2021. Vei câștiga respectul celor mai în vârstă dar și al șefilor și asta te va transforma într-un lider bun și un competitor devenit un exemplu remarcabil. Pe plan personal lucrurile sunt liniștite.

Rac
Pentru tine, printre cele mai mari dificultăți ale anului 2021 se vor număra tendința de a nu asculta ceea ce au de spus ceilalți, intoleranța, prejudecățile, lipsa de concentrare, aroganța și predispoziția de a filosofa steril, pierzând contactul cu realitatea.

Leu
Dezvoltă-ți libertatea de gândire. Eclipsele care au loc pe axa zodiilor occidentale Gemeni-Săgetător vor fi deosebit de stimulante, iar energia lor puternică te va inspira să abordezi idei noi și să cauți adevăruri ce pot fi susținute cu date concrete, nu doar cu teorii și vorbe.

Fecioară
Perioadele în care retrogradează Mercur ar putea fi marcate de tot felul de discuții și dezbateri. Profită de aceste retrogradări pentru a face ordine prin acte și documente, pentru a revizui anumite contracte și pentru a reface punțile de comunicare cu ceilalți.

Balanță
Contextul astral al primei părți a anului îți va amplifica deschiderea spre spiritualitate și va constitui o invitație la explorarea sufletului, a subconștientului și a conexiunii cu lumile subtile. Fă-o! Este foarte posibil să descoperi soluții acolo unde te aștepți mai puțin.

Scorpion
Dogmele, credințele, religia și schimbările legislative ar putea juca un rol puternic negativ în viața ta. De asemenea, călătoriile pe distanțe mari ori în străinătate riscă să îți producă mai mult rău decât bine, în contextul unor libertăți greșit înțelese.

Săgetător
Vei simți nevoia de stabilitate și de securitate, poate chiar un fel de individualism, dorința de a acumula și de a avea doar pentru tine. Vei descoperi însă că nu poți depăși obstacolele și nu-ți va rămâne decât să încerci să remodelezi propriile relații după principii mai altruiste.

Capricorn
Efectele crizei mondiale se fac simțite pentru și pentru tine ca pentru toți din jurul tău dar ieșirea din impas este posibilă doar prin gândire progresistă și prin curajul de a ieși din tipare. Este foarte posibil ca soluțiile salvatoare să fie diferite de metodele la care ai fi apelat în alte circumstanțe, dar în 2021, contextul astral îți va indica faptul că, în situații deosebite, sunt necesare soluții deosebite.

Vărsător
Dacă ești singură, caută experiențe noi și încearcă să te desparți de zonele relațiilor sociale unde rutina a înăbușit individualitatea. Fii mai rebelă, mai ales dacă te afli într-un context în care, cei din jurul tău încearcă să te închidă între restricții de tot soiul. Planetele zodiei natale îți vor asigura succesul, fii convinsă. Și nu mai ezita, ai mai multă încredere în forțele tale și mai ales în intuiția ta!

Pești
În privința datoriilor bănești ce trebuie achitate nu îți face griji, nu-ți va lipsi anul acesta nimic, vei avea o viață confortabilă, fără lipsuri deși poate nu va fi cazul de blănuri și diamante. Pentru a câștiga un proces apelează la propria inteligență și rațiune și alungă temerile financiare. Conturile tale nu se vor micșora iar registrele contabile nu vor indica o balanță dezechilibrată. Depinde de tine să iei conducerea și să o urmezi în viață.

Foto: Shutterstock

Citeste și:

Anul Bivolului de Metal: ce pericole ne așteaptă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop