Zodii bune la pat. Cum fac sex bărbații din fiecare zodie

zodii bune la pat

Există zodii bune la pat? Există o diferența între un bărbat Berbec și un Rac, spre exemplu, atunci când vine vorba de comportamentul lui în momentele intime?

Cum fac sex bărbații din fiecare zodie a horoscopului. Sunt femei care vor să știe cum se comportă în pat bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut. Sunt anumiți nativi parteneri sexuali mai buni decât alții? Îți oferim răspunsurile pe care le căutai!

Zodii bune la pat. Cum face sex bărbatul din zodia Berbec

Partenerul Berbec e grăbit și foarte neglijent. Îl interesează doar propria plăcere. De cele mai multe ori sare peste preludiu, ajunge repede la orgasm și nu prea ține cont de dorințele și senzațiile femeii cu care a ajuns în pat. La final nici măcar nu te ține în brațe, se întoarce pe-o parte și adoarme sau se îmbracă rapid și pleacă acasă.

Zodii bune la pat. Cum face sex bărbatul din zodia Taur

Bărbatul din zodia Taur este amantul perfect. Are chef de sex tot timpul, dar nu se gândește doar la el, și plăcerea partenerei este foarte importantă. Poate rezistă o noapte întreagă. Are multă energie și știe ce și cum să facă să satisfacă o femeie. Rar întâlnești un bărbat atât de bun la pat cum e masculul Taur.

Zodii bune la pat. Cum face sex bărbatul din zodia Gemeni

Știe ce să îți spună că să te convingă să ajungi în pat cu el. Are farmece cărora nu le poți rezista, indiferent cât de rațională și cu picioarele pe pământ ai fi. Știe cât de important este preludiul pentru o femeie, așa că se conformează și îți oferă plăcere încă de la început și până la final. Este adeptul jocurilor erotice, adoră să transforme în realitate fanteziile fierbinți pe care le are.

Citește mai multe detalii despre toate zodiile din horoscop aici.  

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop