Zodiac la cafea: cum va fi întâlnirea în funcție de zodia celui care te-a invitat?

Te-a invitat cineva la o cafea? Ar fi bine să știi în ce zodie este născut ca să ai idee cum va decurce întâlnirea. Ai nevoie de un zodiac la cafea.

Zodiac la cafea

Zodiac la cafea, zodia berbeculuiCu Berbecul la cafea

Va fi de râs! Berbecul știe cele mai multe bancuri – pe orice temă știe măcar un banc și dacă nu știe, poate să creeze unul pe loc. Când termină bancurile, începe să povestească și se pare că tot ce i se întâmplă lui are potențial comic.

Fiind un gurmand, este posibil să nu fie vorba despre o simplă cafea, ci de o degustare de mâncaruri fine și de vinuri rafinate. Apoi vei afla de la el și rețeta pentru mâncarea care ți-a plăcut.

Dacă ești Leoaică sau Săgetătoare, ai grijă că te poți îndrăgosti, pentru că nu-și va reține admirația și o va exprima într-un mod care te va seduce. Dacă ești un semn de apă (Rac, Scorpion sau Pești), s-ar putea să ți se pară că umorul lui întrece măsura și atunci ori va râde de unul singur, ori se va îmbufna.

Zodiac la cafea, Zodia TauruluiCu Taurul la cafea

Discuții practice, logice, bine legate – iată specialitatea Taurului. Energic și limpede în gândire, va exprima niște puncte de vedere atât de solide încât ai putea să-ți iei notițe.

Dacă ești Vărsător sau Scorpion, o să discutați mult pe subiecte legate de profesie și carieră. Dacă ești Rac sau Fecioară, veți înclina spre discuțiile despre casă și familie.

Îmbracă-te cu gust, pune-ți o bijuterie de efect (nu mai multe) și pregătește-te să ai și tu aceeași argumentație solidă pentru părerile tale.

Sigur nu se va zgârci dar nici nu va face paradă; doar va comanda cu jovialitate, fără să se uite la preț.

N-o să știi imediat ce impresie i-ai făcut și cum s-a simțit. O să ai emoții așteptând să te sune din nou. Poate îți faci curaj și îl suni tu.

Zodiac la cafea, Zodia GemenilorCu Geamănul la cafea

Dacă te-a invitat, poți să consideri că ai din start o bilă albă și că îți apreciază inteligența. Deci nu mai e nevoie să faci eforturi în acest sens. Discuția va fi liberă, interesantă, trecând ușor de la o temă la alta.

Să nu te superi dacă se întâmplă să-și uite protofelul acasă – nu se întâmplă des, dar nici nu e cu desăvârșire exclus. Iar dacă-l are, să nu te superi că la sfârșit va studia atent nota de plată. Geamănului nu-i place să dea banii cu ochii închiși.

Dacă ești Balanță sau Vărsător, după această întâlnire veți pleca fiecare cu mai multe idei decât aveați la venire și cu un orizont considerabil lărgit.

Zodiac la cafea, Zodia RaculuiCu Racul la cafea

Cuminte, sfios, sincer și nu foarte încrezător în sine – e de mirare că și-a făcut curaj să te invite. Va alege cu grijă locul în care să vă așezați, te va întreba de câteva ori dacă stai bine, dacă simți curent, dacă te deranjează muzica – nu că ar avea tupeul să ceară să fie dată mai încet.

Dacă ai înclinații casnice – dacă ești Fecioară, Pești, Taur, Scorpion – discuția va decurge blând și util în jurul subiectului amenajări și decorațiuni interioare.

Dacă ești Vărsător sau Geamăn, artele plastice și vizuale vor fi un subiect plăcut de discuție, pentru că Racul știe multe și se pricepe.

Zodiac la cafea, Zodia LeuluiCu Leul la cafea

Este exclus să se afle pentru prima dată în cafeneaua respectivă. Este exclus să nu aibă la el de două ori mai mulți bani decât cea mai extravagantă consumație pe care ați putea s-o faceți. Leul simte nevoia să fie pregătit să strălucească la potențialul maxim.

Este posibil să găsești o floare pe masă în dreptul locului tău. Îi plac gesturile artistice. Uneori seduce din imprudență și de dragul spectacolului, ai grijă!

Dacă ești Leoaică, sunt importante primele minute petrecute împreună. În acest timp de tatonare, ori apare între voi o competiție, ori se instalează o admirație reciprocă și un acord deplin.

Zodiac la cafea, Zodia FecioareiCu Fecioara la cafea

Un bărbat Fecioară este cel mai dulce și mai grijuliu partener. Nu te va slăbi o clipă din ochi și te va privi atât de mieros încât nu vei mai avea nevoie de zahăr în cafea.

Nu trebuie să-l critici, pentru că se va întrista și va suferi. Nu trebuie să-ți exprimi vreo nemulțumire legată de nimic, pentru că va lua asupra lui toată vina și va simți că te-a dezamăgit. Dacă, dimpotrivă, vei aprecia meniul, cafeaua, servirea, va fi fericit pentru satisfacția pe care ți-o oferă.

Locul va fi ales cu grijă, probabil în cel mai sigur colț de cafenea, pe unde nu trece lume, unde nu e curent, unde nu bate soarele în ochi, unde nu e nici frig, nici cald.

Zodiac la cafea, Zodia BalanțeiCu Balanța la cafea

Cel mai potrivit e să mergi cu Balanța la o terasă, dacă vremea o permite. În orice caz, nu într-un loc liniștit, dacă nu vrei ca toată lumea să se întoarcă și să vă privească. Impresia generală va fi că vă certați, mai ales dacă tu ești Geamăn, Vărsător sau Leu. Balanța vorbește tare și începe cele mai multe fraze cu „Nu', deși urmează să exprime aceeași părere, dar cu alte cuvinte.

Înghite repede ce ai în gură pentru că nu poți să prevezi niciodată momentul în care te va face să râzi.

Nu-i vorbi despre „foștii' pentru că este gelos din oficiu.

Poți să glumești pe seama lui că nu se supără. La rândul lui, va glumi și el pe seama ta, iar dacă ești Fecioară sau Scorpion, s-ar putea să nu-ți placă. Dacă ești Capricorn serios, nu lua de bun tot ce spune Balanța. Uneori doar „așa vine vorba'.

Zodiac la cafea, Zodia ScorpionuluiCu Scorpionul la cafea

Secrete, taine și comploturi; alianțe și conspirații. Cam despre asta este vorba când te apropii de un Scorpion. El are planuri, el gândește în avans și dacă faci echipă cu el, ți se devotează cu trup și suflet.

Ești Balanță? Nu-i promite lucruri la întâmplare pentru că nu uită și nici nu se prinde că ai vorbit de dragul de a vorbi. Va insista până îi vei spune limpede că n-ai de gând să faci ce ai spus.

Nu-ți pregăti prea multe subiecte de discuție pentru că le are pe ale lui și nu renunță la ele. Norocul tău dacă ești Rac pentru că ție nu-ți place să te etalezi. Dacă ești Balanță sau Berbec, ba chiar Geamăn, s-ar putea să te obosească stăruința Scorpionului și limitarea posibilității de a mai sări de la un subiect la altul.

Zodiac la cafea, Zodia SăgetătoruluiCu Săgetătorul la cafea

Dacă ești Leoaică, va fi o cafea memorabilă. Nimic nu poate fi mai plăcut. Nici chiar amuzamentul copios cu Berbecul. Săgetătorul va fi acolo numai pentru tine. Chiar dacă el atrage atenția prin ținuta elegantă și aerul detașat, rămâne netulburat.

Trebuie să ai o percepție subtilă pentru umor, altfel o să ți se pară arogant. Atenție, Fecioare; atenție, Raci; atenție Scorpioni! Seismograful vostru înregistrează uneori și în plus.

Dacă ceva din servire nu-i va conveni, o va spune cu aerul cel mai distins dar și cel mai hotărât. Săgetătorul nu se dă în spectacol, dar nu e nici timid.

Nu te strădui să-i faci impresie cu orice chip. Nu apreciază excesele. Prea multe culori, prea multe bijuterii, prea mult parfum, prea multe cuvinte? Pur și simplu, va scurta întâlnirea și nu se va grăbi să stabilească alta.

Zodiac la cafea, Zodia CapricornuluiCu Capricornul la cafea

Nu te aștepta să te amuzi foarte tare. Nu, n-o să fie plictisitor dacă ai un domeniu de discuție comun cu Capricornul cu care te întâlnești, mai ales dacă ești doritoare să afli lucruri. Capricornul are conoștințe temeinice, bine sistematizate și se pricepe să le transmită.

Dar dacă ești Berbec, Geamăn, Săgetător sau Vărsător, atunci când te vei exprima metaforic sau când vei vrea să obții efect comic din absurdul unei situații, s-ar putea să obții o reacție serioasă, sincer preocupată și gata să ofere o soluție.

Capricornul dă adesea mai multe sfaturi și indicații decât i se cer. Să nu te miri dacă va încerca să te oprească să-ți comanzi ceea ce vrei, pe motiv că nu e bun sau nu-ți face bine. Dacă ești Rac sau Fecioară, o să-ți placă asta și o să poți să lași pe seama lui decizia, pentru că îi place și e foarte responsabil.

Zodiac la cafea, Zodia VărsătoruluiCu Vărsătorul la cafea

Dacă se întâmplă să fii Geamăn, vei pleca de la întâlnire cu planuri mărețe. Fiind două semne de aer, ideile voaste se vor ridica fără limite. Dacă ești Balanță, lucrurile vor sta aproape la fel, doar că tu te mai răzgândești de câteva ori pe parcurs.

Dacă ești Leu sau Săgetător, s-ar putea ca Vărsătorul să te obosească cu stilul lui teatral, impetuos de a se manifesta.

Așteaptă-te ca Vărsătorul să ceară schimbarea locului la masă, să ceară multe explicații privind meniul și să nu lase nimic la întâmplare. Din nou, dacă ești Leu, asta te va stânjeni puțin. Dacă ești Rac sau Fecioară, te vei simți bine cu un partener atât de atent. Iar dacă ești Scoprpion, vei face cu Capricornul un duet strălucit al exigenței.

Zodiac la cafea, Zodia PeștilorCu Peștii la cafea

Dacă este o ea, pregătește-te de vorbă multă. Discuție amuzantă și cu substanță – de fapt, aproape un monolog, pentru că o femeie născută în Zodia Peștilor e greu de întrerupt. Dar merită să asculți tot acel tumult de idei și sentimente bine pigmentate cu umor.

Dacă, însă, e un bărbat nativ în Pești… depinde. Dacă e în faza lui exuberantă, e nostim și te inspiră. Dacă e în faza de coborâre în adâncuri, vei vedea pesimismul în stare pură. Nici dacă-l complimentezi nu-l scoți dintr-ale lui, pentru că nu merge așa. Da, aude, își notează, ți-ai câștigat bila albă dar asta nu va da rezultate pe loc.

Dacă ești Balanță sau Berbec, nu te hazarda să glumești pe seama lui, nu gustă. Dacă ești Vărsător, ai o șansă să-l atragi într-un proiect care-i e apropiat inimii și preocupărilor. Dacă ești Rac sau Fecioară, veți încheia întâlnirea plângându-vă de toată nefericirea lumii ceea ce, paradoxal, vă va face fericiți.

Mihaela Serea
foto: shutterstock

Află care sunt compatibilitățile fiecărei zodii în carieră!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania