Ziua Națională a Comportamentului Adecvat vine de la TNT

Ziua Națională a Comportamentului Adecvat vine pe 20 noiembrie de la TNT, odată cu sezonul 2 al serialului „Un Comportament Adecvat/ Good Behavior'.

Ziua Națională a Comportamentului Adecvat

Ziua Națională a Comportamentului Adecvat, în fața televizorului, la serial

Letty Raines, hoață, escroacă și dependentă de droguri, este eliberată din închisoare „for good behavior', adică pentru bună purtare. Sau pentru un comportament adecvat. Are de recuperat custodia asupra fiului ei, Jacob, în vârstpă de 10 ani, încredințat mamei ei în momentul în care ea a fost arestată.

Încearcă să stea departe de necazuri, dar nu-i iese. Într-o împrejurare care nu-i face cinste, află că un anume Javier a fost plătit de un bărbat să-i ucidă soția. Pornește cu cele mai bune intenții, în încercarea de a dejuca planul asasinului plătit. Ajunge, însă, într-o serie de șicane și aventuri care o duc tot mai aproape de criminal. O relație se conturează între ei – mai întâi, una personală; apoi, una profesională.

Ziua Națională a Comportamentului Adecvat

Începutul sezonului 2 îi găsește pe Letty și Javier împreună cu Jacob, într-un orășel liniștit de pe coastă. Doar că… Letty continuă să fure, iar Javier continuă să ucidă. O lovitură merge prost pentru Javier și el descoperă că cineva încearcă să-l omoare. Și ei numesc asta o viață normală? Discutabil.

Serialul este o adaptare a romanului „Letty Dobesh' semnat de Blake Crouch și îi are în rolurile principale pe Michelle Dockery, Juan Diego Botto, Terry Kinney, Lusia Strus și Joey Kern.

Primul sezon este cotat cu 8,2 pe IMDB!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte