Ziarul Libertatea prezintă o colecție de cărți de gastronomie!

Gastronomie
Prima carte din aceasta colectie este dedicata gratarelor si meselor festive. Este disponibila la chioscuri incepand de astazi, 13 mai. 
Gastronomie

Vei afla care sunt  regulile de aur pentru realizarea unui bun gratar sau cum sa iti surprinzi invitatii cu preparate spectaculoase in fata carora nici cei mai sofisticati gurmanzi nu vor rezista. In plus, vei descoperi secrete ale unor bucătari faimoşi, cu un gust ales şi o inventivitate inepuizabilă, si astfel vei invata cum iti poti răsfăţa invitaţii cu rafinamentul şi savoarea unor preparate de neuitat.

Hrana vie, adica preparatele fara foc, s-a dovedit o soluţie aproape miraculoasă pentru o serie întreagă de afecţiuni, inclusiv pentru boli considerate uneori incurabile. În acelaşi timp, este un mijloc extrem de eficient de întreţinere a unei stări optime de sănătate şi a unui tonus vital de invidiat. Descopera, pe 20 mai, cea de a doua carte din colectie dedicata retetelor de hrana vie. Autorii iti propun 203 reţete de „hrană vie'  şi 46 de reţete de sucuri proaspete, concepute potrivit celor mai moderne teorii nutriţioniste.

Pentru ca salatele sunt nelipsite de pe masa celor pentru care sănătatea este cel mai important bun al vieţii, nu rata cea de a treia carte din colectie, dedicata retetelor de hrana vie. Va fi disponibila la chioscuri pe data de 27 mai.

Reţetele maestrului în arta gastronomiei Mihai Băşoiu sunt gustoase, lesne de preparat şi extrem de adaptabile gusturilor diverse ale membrilor unei familii.

Vei descoperi bucuria de a-i surprinde pe cei dragi cu propriile realizări gastronomice, urmând sfaturile generoase şi sugestiile unui adevărat cunoscător al artei culinare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse