Zanni, probleme de sănătate după ce s-a întors de la Survivor România: „Am dat o groază de bani pe analize”

Zanni a fost marele câștigător al celui mai urmărit show de televiziune, Survivor România. Întreaga lui ședere în Republica Dominicană a însemnat pentru el un adevărat test al propriilor limite, însă o dată întors acasă s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

Absența lui Zanni din spațiul online a fost determinată de numeroasele investigații medicale pe care le-a făcut, dar și pentru proiectele profesionale pe care le are în desfășurare.

Zannidache le-a mărturisit fanilor săi cu ce probleme de sănătate se confruntă de când s-a întors în România. Acesta are o bacterie ce i-a cauzat o infecție la nivelul pielii și urmează un tratament drastic pentru a-și reveni.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc', a mărturisit Zanni.

Experiența trăită la Survivor România a fost relatată de „băiatul adoptiv' a lui Alex Velea în cadrul unui vlog. De asemenea, acesta a mai spus că sunt și câteva momente pe care le regretă și o să facă unele dezvăluiri șocante despre ceea ce s-a întâmplat în Republica Dominicană pe care telespectatorii nu le-au văzut.

„Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți.

Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu. Toți căutau să mă penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate. În momentele în care eu am exagerat, așa a zis lumea, că am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate.

Au ieșit demonii din mine și am răbufnit. Mie nu îmi vine să cred ce șerpalăi erau acolo. Oameni care aveau o vârstă, care puteau să fie părinți și bunici, se comportau libidinos, iar eu eram șocat. Sunt convins că v-a fost scârbă de mine multora. Și mie mi-a fost', a spus câștigătorul marelui premiu de la Survivor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete