Zanni, investiție majoră. Pe ce a cheltuit marele premiu de la Survivor România: „În ciuda celor care au spus că…”

Zanni este marele câștigător al premiului pus în joc în competiția Survivor România 2021. Nu mai reprezintă nici un secret faptul că banii aveau o destinație precisă încă de pe vremea când acesta se afla în Republica Dominicană. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că își dorește un loc al lui, o casă în care să stea liniștit și să-și întemeieze o familie.

Ei, bine, momentul mult așteptat a sosit. Zannidache a început căutările unui apartament care să îi întrunească toate dorințele și a împărtășit cu fanii săi cum au decurs vizionările. De asemenea, „băiatul adoptiv' a lui Alex Velea a transmis prin intermediul unui vlog și un mesaj tuturor celor care nu au crezut că se va ține de cuvânt, ci va cheltui banii pe substanțe interzise.

„Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă', a transmis Zanni în vlog-ul său.

Zanni, probleme de sănătate după ce s-a întors de la Survivor România

Întors acasă din Republica Dominicană, Zanni s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. are o bacterie care i-a cauzat o infecție la nivelul pielii și urmează un tratament drastic pentru a-și reveni.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc', a spus marele câștigător Survivor România.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete