Zanni a semnat un contract cu o clauză specială și Kanal D trebuie să țină cont de ea

Zanni a semnat un contract cu o clauză specială și Kanal D trebuie să țină cont de ea

Zannidache Hubert Edmond, zis și Zanni este unul dintre concurenții echipei Faimoșilor de la emisiunea „Survivor România 2021'. Acesta a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D, menționând o clauză specială pe care trustul Dogan Media International este obligat să o respecte.

Artistul a câștigat aprecierea fanilor nu doar prin determinarea sa pe traseele din competiție, ci și prin stilul său nonconformist. Acesta fiind subiectul clauzei speciale dintre tânărul cântăreț și postul de televziune.

Zanni are pe lateralele capului tatuaje, iar pentru a rămâne mereu la vedere, el trebuie să se radă. Motiv pentru care cântărețul ar fi cerut în contract să i se permită acest lucru pe timpul șederii lui în competiție. Spunem că este o clauză specială, deoarece ceilalți concurenți nu au voie să se tundă sau să se bărbierească. Singura excepție de la această regulă se face pentru fete care primesc o lamă de unică folosință pentru a se epila.

Zanni este un artist ce a reușit să se dezvolte singur și pe propriile puteri, fiind crescut la orfelinat.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică.

Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe', a declarat Faimosul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete