Zac Efron rupe tăcerea și dezvăluie adevărul despre schimbările estetice: „Aproape am murit”

La începutul anului 2021, internetul a explodat din cauza modului în care Zac Efron a apărut în fața publicului. Era cu totul diferit față de anii trecuți. Maxilarul său părea mai lat decât de obicei, iar întreaga sa față părea de nerecunoscut pentru unii, ceea ce a stârnit zvonuri că ar fi apelat la medicii esteticieni.

După mai bine de un an de speculații, actorul a rupt tăcerea și a arătat tuturor de ce nu ar trebui niciodată să presupunem pur și simplu lucrurile.

De ce a tăcut Zac Efron atât de mult timp?

Prima apariție a actorului a fost în Earth Day! The Musical în 2021. Deși implicarea lui Zac Efron a fost scurtă, a reușit să atragă cea mai mare atenție. Mulți fani au remarcat faptul că actorul este de nerecunoscut și s-au gândit că ar fi apelat la medical estetician.

În urmă cu puțin timp, Zac Efron a rupt tăcerea și mărturisit că a stat departe de social media și nu a știut despre frenezia fanilor.

„Mama mea mi-a spus. Eu nu prea citesc presa online, așa că nu prea îmi pasă”, a explicat Zac Efron într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

‘The Greatest Showman’ Premiere – 12/8/17SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Adevărul din spatele schimbărilor faciale ale actorului

După mai bine de un an de speculații, starul de cinema a făcut lumină asupra adevărului despre ce i s-a întâmplat cu adevărat. Zac Efron a explicat că schimbările de la nivelul maxilarului său s-au produs după ce a suferit un accident la el acasă.

Acesta alerga prin casă, a alunecat și s-a rănit grav la bărbie. Recuperarea a fost grea, iar actorul explică faptul că, drept urmare, mușchii maseter, cei care sunt responsabili pentru mestecat, au crescut și „au devenit foarte, foarte mari”.

În ciuda accidentului complicat și a zvonurilor nefericite care au urmat recuperării sale, Zac Efron a rămas optimist și nu s-a supărat prea mult pe teoriile fanilor săi:

„A fost amuzant. E nasol. Aproape am murit, dar suntem bine”, a mai spus actorul, potrivit Bright Side.

Acest incident i-a întărit și mai mult convingerea că este mai bine să stea departe de opiniile internetului.

„Dacă aș pune preț pe ceea ce cred ceilalți despre mine în măsura în care ei pot crede că o fac, cu siguranță nu aș putea să fac această muncă”, a declarat Zac Efron.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete