Xonia și-a vândut casa și mașina pentru iubit. Unde locuiește după despărțire: „Nu regret”

Xonia a crezut în relația cu iubitul străin, astfel că și-a dorit să înceapă o nouă viață în America. Artista și-a vândut casa și mașina din România pentru a se muta cu partenerul ei, de care între timp s-a despărțit.

Cântăreața a ajuns să locuiască în chirie și să meargă cu taxi, pentru că și-a vândut toate bunurile pe care le avea în România pentru a se muta la iubitul ei, în America. Relația lor nu mai funcționa, astfel că au decis să se despartă, iar Xonia a rămas în România fără casă și mașină. Dacă mutarea în America s-a anulat, ea se gândește să se mute în Australia, acolo unde locuiește familia ei.

„Nu mai am mașină, pentru că îmi făcusem planul să plec din România, așa că am vândut tot ce am avut aici. Am vândut și casa. Momentan așteptăm să vedem ce se întâmplă. Momentan sunt aici. Urma să mă mut în America și e posibil acum să plec în Australia, înapoi la familie. Ne-am despărțit de ceva timp și am rămas buni prieteni', a declarat, pentru VIVA!, Xonia.

Xonia-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou'

Fosta concurentă de la „Survivor România' nu regretă nicio clipă decizia pe care a luat-o. Xonia spune că ar putea oricând să își cumpere altă casă.

„Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou. Adică nu mai țin la anumite lucruri cum țineam odată. Mă bucur tare mult că sunt așa, pentru că nu mă mai atașez de un lucru. Oricând pot să schimb o mașină, să iau un apartament, o casă', a mai spus pentru sursa mai sus menționată.

Xonia are de gând să plece o perioadă în Australia, pentru că își dorește să petreacă mai mult timp alături de părinții ei.  „Aș vrea să fiu puțin mai aproape de părinții mei, pentru că nu am fost atâția ani. Fiind acasă cu ei, în ultimele luni, m-am simțit foarte bine alături de mama și de tata și m-am bucurat foarte mult să pot să petrec niște timp cu ei. După cum vedem, lumea se schimbă, vremurile se schimbă, îmi pare rău, pe de o parte, că nu am petrecut suficient timp cu ei', a adăugat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete