De 25 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

Woody Allen (86 de ani) are de departe una dintre cele mai controversate relații din întreaga lume. Din pricina acesteia, cariera și reputația sa au avut enorm de mult de suferit.

Woody Allen și Soon-Yi Previn, cea mai controversată relație de la Holywood

În anul 1980, Woody Allen și actrița Mia Farrow au început o frumoasă poveste de dragoste ce avea să dureze doar 12 ani.

La vremea respectivă, Mia avea trei copii biologici și trei copii adoptați, doi dintre cei adoptați fiind ulterior adoptați și de Allen.

Unul dintre acei trei copii adoptați de Farrow, Soon-Yi Previn (52 de ani), a început o relație cu actorul.

*EXCLUSIVE* Woody Allen and wife brave the rainy weather during a stroll around Paris!SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

La acel moment, Soon-Yi avea doar 21 de ani, iar Woody 56. Potrivit presei internaționale, Mia a găsit fotografii nud cu fiica sa în posesia actorului, descoperind astfel că era înșelată.

Aventura a dat startul unuia dintre cele mai mari scandaluri din întreg Hollywoodul. Începută încă din 1992, Woody și Soon-Yi și-au oficializat relația în 1997.

După 30 de ani de relație si 25 de ani de căsătorie, cuplul încă este împreună, în ciuda diferenței de vârstă de nu mai puțin de 35 de ani, iar celebrul actor spune că cei doi sunt îndrăgostiți nebunește și acum.

„Suntem încă îndrăgostiţi nebuneşte(…) O aventură care a avut drept rezultat mulţi ani de fericire şi, în prezent, o familie minunată. Cine ar fi crezut?, scrie Allen despre soția lui, în cartea sa, „Apropos of Nothing.

Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se plimbau romantici pe străzile ploioase din Paris sau în timp ce ieșeau din restaurante celebre din capitala Franței, unde se pare că se află într-o lungă vacanță. Mai mult, se pare că Woody se pregătește să înceapă aici filmările la un nou film.

Woody și Soon-Yi au împreună două fiice adoptate, Bechet Allen (24 de ani) și Manzie Tio Allen (23 ani).

Soon-Yi avea opt ani când a fost adoptată de Mia Farrow și de fostul soț al acesteia, André Previn, dintr-un orfelinat din Seol, Korea, în 1978.

Într-un interviu oferit în anul 2017, Soon-Yi a mărturisit că ea și mama ei adoptivă erau exact ca „uleiul cu apa”, menționând și că de la bun început Mia nu s-a comportat ca o mamă pentru ea.

Tot ea a dezvăluit că actrița le trata pe ea și pe surorile ei, Lark și Daisy, ca pe niste menajere, punându-le să curețe locuința, să facă cumpărături și să-i calce cearceafurile.

Mia nu avea nici foarte multă răbdare, ocazional fiind deranjată de faptul că adolescenta nu învăța suficient de repede, mai spune Soon-Yi.

Actrița o și plesnea ocazional, la un moment dat spunându-i că „ar trebui să o trimită într-un azil de nebuni”.

Mia Farrow și André Previn au trei copii biologici, gemenii Matthew și Sasha, născuți în 1970 și un fiu, Fletcher, născut în 1974.

În 1973, cuplul a adoptat o fiică, Lark Song Previn, iar în 1976 o alta, Summer „Daisy” Song Previn, ambele de origini vietnameze.

Doi ani mai târziu, în 1978, cuplul a adoptat-o și pe Soon-Yi Previn. În 1980, după divorțul de Previn, Mia a adoptat un fiu, Moses Farrow, atunci în vârstă de 2 ani. Băiatul suferea de paralizie cerebrală.

Cinci ani mai târziu, în 1985, Mia a mai adoptat un fiu, Dylan, când acesta avea doar 2 luni. În 1991, tribunalul din New York i-a permis iubitului ei de atunci, Woody Allen, să co-adopte cei doi fii.

În 1987, alături de Woody Allen, Mia a dat naștere celui de-al patrulea și ultimului ei fiu biologic, Ronan Farrow.

Între anii 1992 și 1995, Mia Farrow a mai adoptat cinci copii: Tam Farrow; Kaeli-Shea Farrow; Frankie-Minh; Isaiah Justus și Thaddeus Farrow.

Trei dintre copiii adoptați ai actriței au decedat. Tam la vârsta de 21, Lark la vârsta de 35, iar Thaddeus la vârsta de 27.

Sursă: Rolling Stone

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete