William și Kate „trimit mesaje secrete” către Harry și Meghan

Biograful regal Duncan Larcombe a susținut că numeroasele angajamente regale și declarații publice ale prințului William și Kate Middleton din ultima perioadă trimit „mesaje secrete' prințului Harry și Meghan Markle.

Acesta a spus că, deși Familia Regală a tăcut în mare parte de la interviul bombă cu Oprah Winfrey, acțiunile lui William și Kate vorbesc foarte mult. Duncan a spus că Ducii de Cambridge răspund la unele dintre afirmațiile lui Harry și Meghan și îi spun lui Harry că viața continuă „cu sau fără el'.

„William și Kate au păstrat o tăcere demnă, dar acum își lasă acțiunile să vorbească. Este ca și cum ar fi trimis un mesaj secret către Harry și Meghan spunând: `Vom continua, suntem încă aici, nu ne retragem, continuăm`. Este un mesaj către Harry cum că viața continuă, cu sau fără el', a declarat Duncan Larcombe, pentru Closer Magazine.

În timpul interviului controversat, Meghan și Harry au făcut o serie de acuzații. Aceștia au declarat că unii membrii din familia regală au fost îngrijorați de nuanța pielii lui Archie.

Duncan a declarat că William a lansat o postare pe Twitter la începutul acestei luni ca răspuns la abuzul rasist pe rețelele sociale împotriva fotbaliștilor negri Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka, după finala Euro. Mesajul acestuia a fost un „răspuns foarte clar' pentru Ducii de Sussex.

Sunt indignat de abuzul rasist îndreptat către jucătorii din Anglia după meciul de aseară. Este total inacceptabil faptul că aceștia trebuie să suporte acest comportament urât. Trebuie să se oprească acum și toți cei implicați ar trebui să fie trași la răspundere. W.', a fost mesajul lui William postat pe Twitter de pe contul Kensington Royal.

„William și Kate sunt cu siguranță în ofensivă acum – și funcționează. În timp ce William a vorbit întotdeauna împotriva rasismului, declarația sa de această dată a fost cu adevărat puternică și mai ales relevantă după acuzația lui Harry și Meghan despre Familia Regală', a mai declarat Duncan.

El a spus că o altă afirmație făcută de Meghan și Harry în timpul interviului, că ducele de Cambridge a fost „prins' în familia regală, a fost, de asemenea, contestată „activ' de Will și Kate. Harry a vorbit deschis despre relațiile sale tensionate cu mai multe rude și a sugerat că multe dintre problemele cu care s-au confruntat el și Meghan erau sistemice instituției familiei regale, care a fost poreclită „Firma'.

El a sugerat că și alți membri ai familiei pot fi nefericiți și că el se află într-o poziție diferită față de tatăl și fratele său, deoarece sunt moștenitori direcți la tron.

„Kate zâmbește larg oriunde merge – le transmite un mesaj lui Harry și Meghan în care spune: `Suntem fericiți, ne simțim bine, nu suntem captivi cum erați voi`', susține biograful regal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete