Whitley Neill London Dry Gin

In 2011, Whitley Neill London Dry Gin a fost declarat castigatorul trofeului pentru cel mai bun gin din lume, distinctie acordata in cadrul celei mai importante Competitii Internationale de Vinuri si Bauturi Spirtoase, Marea Britanie. Obiectivul ei principal este sa promoveze calitatea si excelenta celor mai bune vinuri, bauturi spirtoase si lichioruri din intreaga lume.

Alaturi de ingredientele specifice gin-ului (ienupar, coriandru, coaja de portocala, radacini de Angelica, scoarta arborilor de Cassia si radacina de Orris), Whitley Neill London Dry Gin mai contine doua componente speciale, fructe de Baobab si agrise cape, care confera unicitate acestui gin.

Whitley Neill London Dry Gin a fost lansat pe piata in anul 2005. Creatorul sau, Johnny Neill face parte din faimoasa familie Greenall Whitley, a carei experienta pe piata distilarii dateaza din 1762. In ultimii trei ani, Whitley Neill London Dry Gin a castigat 9 medalii de aur la competitii internationale, incluzand dubla medalie de aur obtinuta la Competitia Internationala de Bauturi Spirtoase de la San Francisco World 2007, medalia de aur si distinctia de cel mai bun produs din clasa sa la Competitiei Internationale de Vinuri si Bauturi Spirtoase 2007.

De asemenea, in 2009 Whitley Neill a fost printre primele 3 cele mai bune ginuri recomandate de Wine Enthusiast, fiind considerat de evaluator best buy. In plus, in 2011 a fost premiat si cu medalia de argint la Competitia Internationala de Bauturi Spirtoase 2011.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din