WhatsApp nu a mai funcționat noaptea trecută! A fost o pană de câteva ore la nivel mondial

WhatsApp nu a mai funcționat noaptea trecută! A fost o pană de câteva ore la nivel mondial

Încă de noaptea trecută, utilizatorii aplicației de mesajerie WhatsApp au avut parte de o surpriză neplăcută. Aplicația nu a mai funcționat deloc pentru o perioadă de timp, pur și simplu dintr-o dată. Se pare că a fost vorba despre o pană mondială a acestei aplicații, care s-a resimțit și în România, în seara de 3 mai.

Timp de mai multe ore, utilizatorii nu au putut să trimită sau să primească mesaje deloc, conform huffingtonpost.fr.

„Utilizatorii din toate părțile lumii au fost incapabili să acceseze WhatsApp timp de mai multe ore. Am soluționat acum problema și ne cerem scuze pentru neplăcerile produse', a informat Whatsapp, într-un comunicat citat de Agerpres.

Această aplicație are miliarde de utilizatori în întreagă lume, iar reacțiile lor nu s-au lăsat așteptate. Mulți oameni s-au gândit că poate are vreo problemă telefonul lor sau este vorba despre o pană generală. Această pana a intervenit în plină dezbatere dintre cele două tururi ale alegerile prezidențiale franceze a candidaților Emmanuel Macron și Marine Le Pen. Acest lucru a amuzat numeroși internauți care au considerat că este vorba de o coincidență hazlie.

Interesant este că acesta nu este primul incident de acest gen. Aplicația WhatsApp a mai fost afectată de o pană de proporții, în noaptea de 31 decembrie 2015, când aceasta nu a funcționat pentru utilizatorii din lumea întreagă timp de mai multe ore.

WhatsApp are peste 1 miliard de utilizatori în toată lumea. Aplicația a fost creată în anul 2009, iar în 2014 a fost achiționată de către Facebook.

Foto: Shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Povestea logo-ului controversat al Bucureștiului! Primăria Capitalei renunță la el, după acuzațiile de plagiat

Vremea se strică în aproape toată țara! Urmează zile cu ploi torențiale, vijelii și grindină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri