WhatsApp le va permite oamenilor să editeze mesajele după ce sunt trimise

WhatsApp le va permite în sfârșit, oamenilor să editeze mesajele după ce sunt trimise. În mod clar, aplicația se alătură unei game de alte platforme, cum ar fi iMessage și Slack, care le permite oamenilor să rezolve problemele pe care le are un mesaj. Această nouă funcție urmează după adăugarea recentă a opțiunii de ștergere completă a mesajelor.

Funcția este acum lansată pentru utilizatorii din întreaga lume și va fi disponibilă pentru toată lumea în „săptămânile următoare', a declarat Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei-mamă WhatsApp Meta.

Când va fi disponibilă, utilizatorii vor putea apăsa lung un mesaj și vor face clic pe butonul „editați' pentru a schimba ceea ce au scris.

Cât timp ai la dispoziție pentru a edita un mesaj trimis?

Această opțiune va fi disponibilă timp de cincisprezece minute după ce mesajul a fost trimis. Această funcție este mult mai scurtă decât opțiunea de a șterge un mesaj – care este acum de două zile și jumătate. Ca și în cazul mesajelor șterse, nu va fi posibilă ștergerea secretă a mesajelor, pentru a evita situațiile jenante. Orice mesaj care a fost modificat va afișa un mic mesaj „editat' lângă el, pentru a-i face pe oameni conștienți de schimbare. WhatsApp a spus că funcția ar putea fi folosită pentru „corectarea unei greșeli simple de ortografie sau pentru a adăuga context suplimentar la un mesaj'.

Noua schimbare este cea mai recentă dintr-o serie de mici modificări aduse de WhatsApp, menite să facă aplicația mai ușor și mai puțin frustrant de utilizat. Aceasta include o nouă funcție pentru „chat-urile secrete', remedieri pentru modul în care funcționează sondajele și redirecționarea mesajelor și opțiunea de a continua să dispară mesajele.

De asemenea, vin la scurt timp după ce aplicația a fost criticată pentru că aparent accesa microfoanele oamenilor în timp ce aplicația nici măcar nu era folosită. WhatsApp a spus că a fost o eroare care a rezultat din software-ul din sistemul de operare Android al Google și a insistat că nu se ascultă utilizatorii.

Cum să trimiți un mesaj public în privat pe WhatsApp?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri