What’s Up s-a botezat în apa Iordanului la 25 de ani: „Am ieșit de acolo și s-a întâmplat ceva”

What’s Up a povestit că în anul 2015, când avea 25 de ani, el s-a botezat în apa Iordanului. Cântărețul a spus că a fost o experiență care i-a schimbat viața.

Vizita la Ierusalim l-a schimbat total pe What’s Up, care s-a botezat în apa Iordanului în urmă cu 8 ani. Cântărețul spune că a făcut un pas foarte important pentru el și că i-a deschis ochii.

„În 2015 m-am dus la Ierusalim și m-am botezat în Iordan, în numele lui Iisus. Indiferent că este creștin, budist, cum o fi acest Dumnezeu al nostru, atâta timp cât n-ai o spiritualitate în tine este foarte greu de dus pământul în sine', a mărturisit cântărețul la Antena Stars.

What's UpSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

What’s Up este foarte credincios și este bucuros cu alegerea pe care a făcut-o în anul 2015. Cântărețul spune că a avut parte de o întâmplare miraculoasă după botez.

„Sufletește! Eram în 15 ianuarie, era frig afară, am intrat în apă, am ieșit din apă, a fost un preot care m-a băgat de trei ori cu capul în apă, în Iordan. Eram îmbrăcat cu o cămașă albă, aveam o mătanie frumoasă pe mine, dar am ieșit de acolo și s-a întâmplat ceva foarte frumos, în tot frigul ăla a fost să fie soarele pe cer și să simt o căldură. E o linie foarte fină între imaginație și realitate. Acea căldură m-a bucurat foarte mult, am simțit că sunt unde trebuie să fiu și sufletul meu trage spre bine', a mai adăugat el.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete