Walter Zenga, dezvăluiri despre despărțirea de soția sa: „Îmi pare rău că nu…”

În toamna anului trecut, Walter Zenga și-a luat prin surprindere fanii când a anunțat printr-un mesaj că s-a despărțit de soția sa. Deși au fost împreună 15 ani, relația lor a ajuns la final.

Walter Zenga a făcut primele declarații privind separarea de mama copiilor lui, dar și despre o posibilă divergență cu fiul său. Celebrul antrenor a postat din nou un mesaj pe rețelele de socializaee și a dat toate cărțile pe față. Deși au avut un trecut zbuciumat cu o mulțime de certuri și împăcări, Walter Zenga și Raluca au în continuare o relație bună de dragul trecutului și al copiilor.

Vedeta a dezvăluit că el își va petrece sărbătorile alături de Raluca și de copiii lor și a clarificat că nu există nici o problemă între el și fiul său. Mai mult decât atât, el a menționat că sunt toți în Dubai și se bucură de vacanță.

„Fiului meu și soției lui le doresc tot binele din lume! Îi lăsăm pe alții să vorbească lucruri fără sens. Ne vedem cu toții la cina de Crăciun. P.S: Îmbrățișări de la Samira, Walter Jr. și Raluca. Îmi pare rău că nu știați, sunt în Dubai', a scris Walter Zenga pe rețelele de socializare.

Motivul despărțirii lor se pare că ar fi fost deplasările antrenorului. Acesta fiind plecat foarte des a făcut ca relația dintre el și Raluca să se răcească.

„Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări ! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie', a declarat Walter Zenga, potrivit spynews.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete